reklama

Zielona Góra i okolice

Hehe,no wlasnie nia zostalam. ;-) Czyli moge zarzadzac moimi "Wrzesniowkami",hihi. :-p

Lilus,ja Ci wierze,ale bedzie dobrze na pewno! :-)

A tu moja Zuzanka dzis po kapieli. :-D

pict0004re3.jpg

pict0005sp3.jpg

pict0006tl3.jpg

pict0008ca1.jpg

:-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Śliczna niunia ,buziulke ma taka rozkoszną :tak: :-D

Faktycznie coś się tu cichutko zrobiło ,jakos po zmianie tak spokojnie tu jest :-( szkoda ,może to przez tą jesień:dry:

mnie cos bierze ,trzęsie mną :sick: Emi tez coś z noska leciało i tak jej się dziwnie odbijało i już śpi moje kochanie

Hej
Objechałam niedawno całą Zielona w poszukiwaniu kreacji na wesele i nic a pojechałam do Wolsztyna i prosze bardzo ,kupiłam zakiecik i sukieneczkę :-) :-D od razu jestem spokojniejsza że jakoś bedę wygladać :cool2: teraz jeszcze fryzjer i będzie si:tak:

Lilka jak tam w pracy ,jak Milenka to znosi:confused:

Hej
Lilka jak tam w pracy ,jak Milenka to znosi:confused:

ach szkoda gadac
praca okazała sie do d..y to i tak mało powiedziane :wściekła/y: :baffled:
niania okazała sie do d..y
wszystko jest do d..y :wściekła/y: :wściekła/y:

ach
prace juz rzuciłam
potrzebujemy pieniedzy ale boszzz.....dziewczyny byłam 7 godzin i pod koniec dnia zarobilam niecałe 9zł !!!!!!!! :szok: :szok: :szok:
wrociłam do domu i ryczałam
dzis juz nie poszłam i nie mam zamiaru tam isc
o dziwo nawet nie zadzwonili do mnie sie zapytac co i jak?
po te 9 zł nawet nie pojade.....
masakra....ja nie mam wprawy do zrywania tych pieczarek
jeszcze trzeba je ładnie ukladac .... masakra

a pomyslec ze do wrzesnia była u nich stawka godzinowa 5zł to mialabym zarobione 35zł....a mam akordowo niecałe 9zł
w tym tempie jak policzyłam to na opiekunke bym nie zarobila :szok: :szok: !!!

wiem ze wprawy nie mam i czas to wprawa...ale ile bym musialabym tak pracowac by wreszcie cos zarobic
w dodatku praca we wszystkied ni tygodnia codziennie!!! :szok: i na czarno :szok:

ja dziekuje.....

a opiekunka zaczeła mi swirowac ale to innym razem bo teraz chora jestem
cos mnie gardło wzieło i boli mnie i stan podgoraczkowy mam i plecy mnie bola i glowa....grypa?

a faktycznie tu cicho sie zrobiło odkad jest nowe to forum
przyznam sie ze jakos mi nie pasi....

Agutko bede sie powtarzac,ale corka to ci wyszła ;-)
slicznotka z niej i taka fajniuchna rozkoszna ;-) :-)

jak tam pani moderator?? :-D
wlasnie na czym polega to/ zarabiasz cos na tym?
co musisz robic wlasciwie?

Liluś to faktycznie kiepska robotka ,a na przyuczeniu to powinni godzinówke dawac a nie akord ,w sumie szkoda ze tak wyszło ,ale napewno znajdziesz cs odpowiedniego dla siebie:tak: będzie dobrze

Wesolutka a co u Ciebie ,jak oczka Adasia ,mam nadzieje że juz wszystko dobrze ,i ze nie musicie juz na te zabiegi chodzić:no:

Agutka napisz jak sie moderatorem zostaje ,i co z tego masz :-) wścibska jestem ,ale poprostu ciekawośc mnie zżera ,nic poza tym

i czy właściwie jesteś z tego zadowolona :confused:

Lilus,hihi dziekuje! :-D Prawda - Zuzanka wyszla mi,jak nic nigdy dotad - naprawde! :-D OGROMNA DUMA MAMUSI! :-* Jak ja Ja ubostwiam dziewczynki! Nawet sobie nie wyobrazacie! :szok: :-D :-D :-D
A z ta praca,to rzeczywiscie kiepsko. :baffled: No,ale wypatrz w tym pozytyw - dalej mozesz pospedzac czas z Milenka. :-)

Noelciu,zostalam moderatorka,bo taka mnie chcialy widziec Dziewczyny moje wrzesniowe. :-D Nie zarabia sie na tym - poprostu napisalam do adminki BB i mi dala te funkcje. :-) Polega ona na pilnowaniu porzadku w moim dziale. :-) Jestem z tej funkcji bardzo zadowolona,bo czuje sie taka wyrozniona jakas,czy cos. ;-) :-p Taka wazna,potrzebna. :-)

reklama
Noelus,w sumie zajecia nie mam,bo nic takiego sie nie dzieje,ze musialabym interweniowac,hehe. ;-)

Ok,moja Matczyna skromnosc,kazala mi sie pochwalic Moja Dzisiejsza Zuzanka. :-D

W trakcie szykowania sie na spacerek. :-D

pict0002tg2.jpg

A tu Zuzancia smacznie sobie spajka na swiezym powietrzu. :-D

pict0003ek8.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry