Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie dlugie bylo to Jej czuwanie,hehe. ;-) Ale mam nadzieje,ze zle sie na Jej zdrowku nie odbije. ;-) Owszem miala kilka drzemek,ale takich 5cio minutowych i to wszystko... Ahhh,przynajmniej wiadomo,ze ten Maly Czlowieczek zyje,a nie tak jak ciagle spala,to sprawdzalam,czy oddycha. 

I to wylacznie na samej piersi! 

:-)
ja w szoku i śmiac mi sie chciało ,poradziły żebym poszła do gminy im to powiedzieć ,to poszłam i po jakimś czasie kobieta dzwoni że mam przyjść po nowy pesel ,facetka powiedziała że w warszawie musieli coś namieszac ale tak sie tłumaczyła że podejżewam że ona namieszała i nawet nowe recepty mi załatwiła z nowym peselem :-)
Caly czas chodze i sie usmiecham - jak nigdy dotad.
Ze wszystkim sobie swietnie radze.
Skromnosc.
Ale serio,to wszystko dzieki rodzicom i Zuzi,ktora jest taka spokojna,jakby Dzieciatka w domku nie bylo.
W nocy spi 5h,wstaje pojesc,przewijam Ja i spi znowu 4h. ;-)
A krocze juz mi sie,chyba,ladnie pozrastalo. ;-) Zobaczymy,jak to oceni gin w listopadzie. :-)
:-) , chociaz, jak przyznal moj maz, domyslal sie czegos. Nawet sie nie zdziwilam specjalnie; wierzcie czy nie, on autentycznie jakims cudem materializuje w swojej glowie moje mysli! Niemniej byl wniebowziety, a widzac go takiego cala sie rozplywalam
:-) tak lubie patrzec, gdy jest szczesliwy