reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Witam
wesolutka w końcu się odezwałaś ,dzis pewne w pracy byłaś,ciekawe jak synek zniósł twoją nieobecność?
Niespodzianka ci się udała i mąż zadowolony i to najwazniejsze:tak:

Wesolutka,przechodzilas moze wczoraj,okolo 14 przez przejscie dla pieszych tam na Dlugiej naprzeciwko stacji Apexim? :-p Z taka czarna teczka bylas... Przeszlysmy z Zuzia za Toba i dopiero po fakcie stwierdzilam,ze to chyba Ty. ;-)

Kurna,ja to mam reflex. :-p Moglam jednak sie odezwac. :wściekła/y: Ale Laska z Ciebie,to jest fiuu fiuuu. :-) Bylysmy tam z Zuzinka w "Modnym Maluchu" po biale rajstopki do chrztu,bo nigdzie nie bylo takich malych,tylko tam,hehe. ;-)

hej
melduje ze zyje
ale nasz wątek cos ledwo ciągnie :baffled:

witam nowa-młoda mamusie :-) zaglądaj do nas czesciej ;-)

a u mnie nijak

Mili chora,kuzynka ja zaraziła
i siedzimy w domku
wczoraj na pocieszke dostała troszke zabawek nowych i sie bawi :-) i jakos ten czas w domu jest umilony
a tak pozatym to postaremu

aaaa w tym tygodniu mialam urodzinki i od lubego dostałam dwie nowe bluzeczki :-) strasznie sie ciesze bo normalnie mam pustą szafe na jesien :szok: normalnie szok
chłodniej sie zrobiło a tu dupa nie mam bluzek wogole :eek: co sie z nimi stało to ja nie wiem :confused:

no mykam
zajrze pozniej :elvis:

reklama
Lilus,heloł ponownie! :-) Rzeczywiscie,cos marnie w tym naszym watku. :-p :baffled: Pewnie kazda korzysta jeszcze z pogody - poki jest. ;-)

A czy ja moge sie pochwalic Moja Zuzancia? :-D Dzisiejsze zdjatka :-D :

Rozgladanko na przewijaku. :-D

1gl6.jpg

Silowanko z glowka. :-D

2gj7.jpg

Hurra! Udalo sie! :-D

3vo7.jpg

A tu juz na spacerku. :-D

4ut7.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama