reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Wesolutka ale ci ten synuś rosnie ,dopiero sie urodził a już sobie siedzi i zupki wcina :szok: jestem w szoku wielkim ,i tak na buźce zmęzniał ,prawie go nie poznałam .

Fajnie ze rodzice pomagaja ,i dobrze sobie radza ,ty przynajmniej jestes spokojniejsza w pracy:tak:

Wesolutka,czy jestem podobna? A nie wiem,moze troszke. ;-) Jesli chodzi o wlosy,to tylko prostowalam u kolezanki - fryzjerki - ma zaklad niedaleko Ciebie. :-) Za komplemenciki z Zuzanka dziekujeMY. :happy2:
A Twoj Adas,to juz taaaaaaaki duzy chlopiec,ze szok! I juz taki meski,hihi. :-) A jak slodko trzyma lyzeczke jejus! :-) Cudny synek! :-)
Powiedz,kiedy spotkamy sie na jakims spacerku? ;-)

Agutka chyba natrafiłam na ciebie na Alegro ,kupujesz wózek dla Zuzi ?
moja Emi ma podobny tylko w innej kolorystyce,jako pierwszy wózek jest super;-) mały zgrabny i lekki Emi świetnie się nim bawi ,a nawet sama do niego wsiada choc ledwo jej tyłek włazi i każe sie nim wozić:laugh2: :-D ,ale ja rozglądam sie za powazniejszym ,chciałam jej na gwiadzde kupić

agutka spotkamy sie z Wami bardzo chetnie!!!
jutro jednak nie dam rady, a week spedzamy poza zg.
w poniedzialek koncze dopiero o 17 ale moze we wtorek?
ok 13.30 jestem w domu, o 14.30 - gotowa do drogi. :)

Noelciu,najprawdopodobniej trafilas na mnie. :-D Zuzanka dostala na chrzest pieniazki,wiec chce za nie cos Jej fajnego kupic. ;-) Bedzie miala sie czym bawic,jak podrosnie. :-D Ostatnio w sklepie kupilam Jej lale,ktora pije i robi siusiu,a na allegro zamowilam tej lali jeszcze to:

Gleboki wozeczek. :-D

glebokitk2.jpg

Spacerowka. :-D

spacerowkapk1.jpg

Lozeczko,ktore po odwroceniu do gory nogami zamienia sie w kolyske. :-D

lozeczkokolyskauh3.jpg

A dodatkowo,taka hustaweczke juz nie dla lali,ale dla Zuzanki. :-D

hustawkaks9.jpg

Teraz mysle,co by tu jeszcze Jej sprawic. :-D

Wesolutka,we wtorek jade z Zuzinka na usg bioderek,wiec ten dzionek raczej odpada... A powiedz,masz jakis dzien tak rozplanowany,by moc sie spotkac w okolicach 12-13? Bo Ona mi wtedy najlepiej spi. ;-)

A tu Moja Coreczka wczoraj wieczorkiem. :happy2:

Strasznie lubie spac w swoim foteliku. :-D

1mc4.jpg

Mamusia dba,zebym nie zmarzla,a Kubus grzeje niesamowicie. :-D

2qs5.jpg

Taaaaaaaka taka Duzia Zuzia! :-D

3do6.jpg

Mama robi mi samolocik,a ja w tym czasie podziwiam babcina lampe. :-D

4rq8.jpg

Slodkie buziaczki z Moja Kochana Mamusia. :-D

5el3.jpg

reklama