Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Noelciu,co to to nie! Nie pozwole zjesc Mojej Coreczki! A czas faktycznie,leci nieublagalnie. ;-) W czwartek minie juz 2gi miesiac od porodu. Trzymam kciuki za Twoja druga dzidzie,hihi!
Agutka ,narazie niestety musze moje drugie macierzyństwo na jakiś czas odłożyć chciałabym troszkę popracować ,do ludzi iść trzeba a Emi do przedszkola ,i jak juz ciut popracuje to się będziemy starać o druga dzidzię co bym mogła od pracy odpocząć :-)
Eeech, moja kolezanka urodzila 2tyg temu chlopaka (61cm, 4400gr), az mi sie wierzyc nie chce, ze masz Facecik tez byl taki maly!w dodatku ciagle lapie sie na tym, ze zazdroszcze brzuszkow dziewczynom, ktore mijam na ulicy! mam niepisana umowe z Hazbenmdem, ze gdy bedziemy juz na swoim... ;-)
taka mam fajowa flanelowa pizamke! to co ze pod rozowy podchodzi... ;-)
URL=http://imageshack.us]
Wesolutka,Adas ma swietna pizamke! :-) Taka meska! :-)
Dziewczynki,jak zaczniecie sie starac o drugie dzieciatka,to koniecznie dajcie Nam znac.
Lilus,gdzie Ty jestes?
To ja Wam dzis zaprezentuje Moja Zuzinke w czapeczce i szaliczku,ktore wprost uwielbiam!!! Tak cudnie w nich wyglada - niczym Caryca,hihi. Zdjatka z dzis.
Przed spacerkiem u baby na kolankach.
Delikatnie podgladuje,czy Mamusia mi gdzies na tym spacerku nie uciekla.
Ooo,a gdzie ja jestem? To nie jest moj pokoj! Podoba mi sie tu!