reklama

Zielona Góra i okolice

Hurra! :-D Udalo sie! :-D Moja Mama byla wczoraj w kancelarii naszego kosciola i zalatwila Chrzest Mojej Zuzance. :-D No i jednak moj Brat moze byc Chrzestnym,mimo,iz nie ma bierzmowania. ;-) Mamuska przedstawila cala moja sytuacje i sie udalo. :-D Chrzest odbedzie sie 28 pazdziernika o 16. :-D Musze pomyslec nad swoja i Zuzanki kreacja. :-D Ahhh,jaka jestem szczesliwa! :-D

reklama
Oj agutka jakie dobre wieści,cieszymy sie bardzo razem z Emi:tak: :-D
to jednak z takiego ksiedza też czasem człowiek:tak:
Moja siostra musiała do innej wioski jechac do koscioła zeby synka ochrzcić

Agutko super!!
u nas na szczescie troche nosem krecili bo slubu nie mamy ale sie zgodzili i nie było mowy ze nie
ale od roku mamy nowego proboszcza...ludzkiego

a wczesniej...brrrrr
siora Karola jest samotna mama,została porzucona w ciazy
to ksiadz powiedzial ze jej dziecka nie ochrzci!!!
w koncu sie rozplakała i przedstawila sytuacje i sie łaskawie zgodzil
brrrr

no to Agytko musisz kreacji szukac bo mało zcasu zostało ;-)

Heh,no wlasnie dzis bylam szukac w jednym sklepie,ale kurna nic nie znalazlam wrrr! :wściekła/y: :-p Mam nadzieje,ze jednak w tygodniu mi sie uda cos znalezc. ;-)
A poza tym,to ...

MOJA ZUZANKA KONCZY DZIS 4 TYGODNIE! :-D

Hej
własnie poczytałam sobie historie porodu Agutka twojego a i zaraz poznałam ze to Zuza na zdjeciu jest ,dopiero potem na dole sprawdziłam że jesteś podpisana ,i zazdroszczę ci bardzo tez bym taki poród chciała mieć:tak: fajnie opisane ,napawa optymizmem

Noelciu,hihi dziekuje. :-D Najlepiej,ze na karcie ciazowej mialam termin wyznaczony na 9 wrzesnia,no i dokladnie tego dnia urodzilam. :-D Ksiazkowo w terminie. :-p

Lilus,tu jest wsio opisane. ;-)
https://www.babyboom.pl/ciaza_i_porod/czas_wolny/nasze_historie/z_usmiechem.html
A jesli chodzi o taki zabieg,to kurde gdzies o tym slyszalam,ale teraz niepamietam. :-( Jak mi sie przypomni,to dam znac. :-)

MOJA ZUZANKA KONCZY DZIS MIESIAC!!! :-D :-D :-D

jejku to juz miesiac
ale czas zleciał :-)
gratulacje dla Zuzanki
juz miesiac po tej stronie :-) jest

a ja czekam na @ i cos nie chce przyjsc.....jutro ide kupic test ciazowy bo to bedzie 36 dni od @
no chyba ze wreszcie jutro dostane :-)
choc chcialabym nawet :cool2: ale tez i nie :no:
kobieta zmienna jest hihihiii :-D

Agutko przypomnij sobie pliss gdzie robia takie zabiegi
moj zab juz nie moze czekac :-(

Oj liluś to super ,rodzinka wam sie powieksza;-) :-D ,a z tym chirurgicznym usuwaniem zęba to nie wiem,moja siostra kiedyś w poznaniu miała robione,ale cała w siniakach była

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry