reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zielona Góra i okolice

czesc dziewczynki
jejku jak mnie tu dawno nie było
pamieta mnie kto jeszcze? :happy:

kochane pracuje...ale co to za praca? niewolnicza....
wstaje o 5 czasem o 5.30 rano i bywa ze w domu jestem kolo 19
moje dziecko widuje tyle ze zaraz idzie spac

strasznie mi brakuje tych czasow z Mili i wiecie co? mimo ze tu duzo zarobie, to....wolałabym cofnąć czas i wogole bym do tej pracy nie poszła,wolałabym biedniej zyc tzn. skromnie jak dotychczas anizeli tak jak teraz

pewnie pomyslicie dlaczego tego nie rzuce?
a otoż moj Karol chce abym pracowała choc do maja jak splacimy nasze kredyty, a po drugie co bardziej mnie powstrzymuje od swigniecia tego wszystkiego to moja opiekunka...fajna dziewczyna i zalezy jej na pracy

place jej duzo bo dodatkowo mi sprzata
jakbym miala jeszcze sprzatac to nie wiem...:baffled:
jestem padnieta

wsciekła, bo nie mam czasu na szkołe,nauke,wlasne dziecko i mieszkanie :wściekła/y:
na nic!!!

piesek Tofi idzie jutro do nowego domku bo nie ma sie nia kto zajmowac
sika,sra w domu, pogryzła wiele rzeczy
wiem ze tak odreagowuje ale K ma dosc
naszczescie znalezlismy dla niej nowych,dobrych ludzi i wiem ze bedzie miala dobrze
inaczej bym jej nie dała!!
ale....serce mi sie kraje i nie wiem jak to przezyje :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
to moj piesek.....ach i juz rycze

jakie to zycie posrane :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Noelciu,brawooooo dla Emilki! :tak: :-)

Wesolutka,spoczko rozumiem. ;-) No,ale juz tak bardzo bym sie chciala z Wami spotkac! :tak:

Wesolutka,nie no wiesz,zapomnialysmy o Tobie. :-p Glupolku. :-p :tak: :-) WitaMY ponownie na BB. ;-) Wierze,ze serducho Ci peka na mysl o oddaniu pieska... Tez bym tak miala,gdybym musiala oddac swoja Albusie. :-( A z tego sikania wyrosnie... Kurcze,moze jeszcze da sie odwrocic te oddanie? :dry: A z ta praca,to Ci na serio wspolczuje... Nie dosc,ze godziny ch*jowe,to jeszcze te rozstania z corcia... Eh...

A co u Nas? U Nas coraz to glosniej i weselej! :tak: :-D Moja Zuzia,ktora we wtorek konczy 4 miesiace,przecudnie gaworzy,smieje sie na glos,sklada smieszniutko sylaby. -D Ahhhh, z dnia na dzien Moja Coreczka jest coraz madrzejsza!!! :-D :tak: Siluje sie ze mna,bo chce juz siadac,wiec zadziera glowke,gdy ja trzymam na kolanach albo jak sobie lezy. :-D Nozki ma tak smiesznie sztywniutkie,wiec z Mama mowimy,ze chyba szybko zacznie chodzic,hihi. ;-) Moj Brzdaczek Kochaniutki! :-D :tak: No i umie sie soba zajac,jak ja musze posprzatac,czy cos. :-D Rozmawia z karuzelka albo ze swoimi zabawkami,do ktorych przeslicznie wyciaga raczki. :-D No i nastawia usteczka do calowania,hihi. :-D Wie,ze tak trzeba! :-D :tak: Do tego slicznie pozuje do zdjec,a gdy tylko widzi aparat,to cieszy sie na caly glos! :-D :tak: No i swietnie je z lyzeczki Moj Zdolniaszek. :-D I robi mostki,hehehe. ;-) Wszystkich zaczepia glosnym "Eeeee!",a gdy w poblizu pojawi sie ktos obcy,zmierzy go wzrokiem i zaraz sie smieje od uszka do uszka. :-D Gdyby nie te uszka,to usmiech mialaby dookola glowki! :tak: :-D Nikogo sie nie boi - zadnych obcych ludzi. :-D Jestem z Niej taaak ogromnie dumna,ze szok! :-D :-D :-D I Uwielbiam Moja Kruszynke ponad zycie! Ponad WSZYSTKO! :tak: :-D :happy2:

No,a poza tym,to 11 stycznia mamy wreszcie rozprawe. :tak: :-D A do tego,juz niedlugo,idziemy "na swoje". :-p Fakt,tylko 2 pietra nizej,ale ... zawsze to cos. ;-) :-D

To jeszcze na dowod tego,ze Moja Coreczka uwielbia byc fotografowana,wklejam kilka Jej dzisiejszych zdjatek. :-D :tak:

"Mamusia sprzata a My spimy. :tak: :-D"

1jf4.jpg

"Jednak Mamusia nie sprzata,tylko cyka Nam fotki i cyka. :-p :-D"

7br5.jpg

"Jestem sobie Falbaniasta Zuzia! :-D :tak:"

pict0002qn6.jpg

" :-p Wystawiam swoj sliczny jezyczek mlyyyyyyy! :-p :-D"

pict0003zo7.jpg

"Jestem gola i wesola! :-D :laugh2:"

pict0012dy5.jpg

"Raz dwa nozki w gore i cwiczymy! :-D Patrzcie,jaka mam ladna pupcie,ha! :-D :tak:"

pict0013wd2.jpg

"Reniferkuuu,masz laskotki na stopkach? :-p :-D ;-)"

pict0022th7.jpg

ale wyjscia nie ma, zwariuje bez wlasnego kata. zaczynam miec klaustrofobie i lapioe sie na tym, ze dosc mam obecnosci kogokolwiek w domu, choc nikt mi krzywdy nie robi)

Kurcze jak bym czytała o sobie ,tez juz mam dosyc wszystkich w domu ,choc nic złego mi sie nie dzieje,denerwuje mnie wszystko i wszyscy:baffled: :wściekła/y: :baffled: :wściekła/y: :baffled: :wściekła/y: ja chce na swoje ,....wziełabym ten cholerny kredyt ,jestem zdecydowana ,ale u nas nie ma mieszkań do kupienia ,a jak sa to znajomi włascicieli szybko po cichutku kupuja i już ,nawet na zarobek żeby tylko wynajmowac :baffled: paranoja ,niewiem jak dalej będzie :no: narazie mam totalnego doła

Oj Agutka twoje posty tak sie miło czyta ,miłośc wylewa się z każdego zdania,:tak: :-D z każdego słówka :tak: :-D najlepsze to zdanie o uszkach ,że gdyby nie one to uśmiech miałaby do okoła głowy :-D :-D

A co na tej sprawie będzie ,ustalenie ojcostwa czy alimenty :confused: wiem ze nie lubisz o tym pisac ,jak nie chcesz to nie pisz ,ale ciekawa jestem jak ta twoja historia sie zakończy ,

A czy on widział już swoją cudna córcie?

Noelus,spoczko,napisze Ci,nie ma problemu. :tak: ;-) Wiec sprawa jest o ustalenie ojcostwa,o odebranie jemu praw rodzicielskich,o odebranie widzenia,o zwrot polowy kosztow wyprawki Zuzi,o zwrot kosztow mojego utrzymania w ostatnich 3 miesiacach ciazy i w 3 miesiacach po porodzie (takie jakby almenty na mnie),no i o alimenty na Zuzie. :-) :tak: I wszystko to bedzie na jednej rozprawie. ;-)
No,a z tego,co mi opowiadala jego byla dziewczyna,to gdy mu pokazala kiedys zdjecie Zuzi,to on wyszedl na balkon na fajke i sie na nia obrazil,ze mu przypomina,jaka to ja mu przykrosc sprawilam. :-p Nie wiem,czy pisalam,ale on sie tej dziewczynie nie przyznal,ze Zuzia jest jego Corka. Caly czas sie tego wypieral... Powiedzial jej,ze zadzwonila do niego moja przyjaciolka i mu powiedziala,ze to nie ejgo dziecko,bo ja poszlam kiedys gdzies na impreze i sie puscilam! :szok: Niezla bajke,jej wciskal. :baffled: No,ale w koncu sie do mnie odezwala,ja jej powiedzialam,ze to jest serio jego Dziecko,no i wteeedy on sie przyznal,ze to prawda. Ze wcale sie nie puscilam,tylko Zuzia jest jego Corka. Heh,dran nad draniami! :wściekła/y: Nie dosc,ze tak o Zuzince strasznie gadal,jak mialam Ja w brzuszku,to jeszcze teraz. :eek: Ja nie wiem,jak to mozna byc tak podlym czlowiekiem! :eek: :wściekła/y: Krew mnie zalewa i az ryczec mi sie chce,jak sobie o tym przypominam. :-(
A co do moich postow o Zuzi,to bardzo dziekuje. :-D Ale tak naprawde,to ja slowami do konca nie umiem opisac Mojej Milosci do Coreczki. :-D :tak:

Agutka to życzę Ci żeby wszystko ci sie ułożyło po twojej myśli ,żeby sędzia dała popalic jemu i to porządnie ,i niech załuje swojeo głupiego i samolubnego, zachowania:dry:

Jak sie to wszystko skończy to będziesz mogła spokojnie zaczać nowe życie,napewno będzie dobrze ,:tak: :tak: :-)

Noelciu,to ja na wszelki wypadek nie dziekuje. :-D :tak: A jak bede juz po,to napisze,co i jak wyszlo. ;-) Najwazniejsze,to,zeby odebrac mu prawa i widzenie. :tak:

reklama
Noelciu,tak tak. :-D :tak: Trwaja wlasnie prace wykonczeniowe tego,co juz bylo zrobione kiedys,gdy mialam mieszkac tam z tym <cenzura>. :-p W sobote tata z dziadkiem polozyli mi juz panele. :-D Teraz trwaja roboty przy drzwiach wejsciowych,jeszcze malowanie,sprzatanie,meblowanie,ahhhh i w lutym juz tam bede na pewno mieszkac z Zuzinka Moja Ukochana. :tak: :-D Ale bedziemy rzadzic! :-D :-D :-D A jakie mebelki ladniusie widzialam,ahhhhh. :-D Juz bym chciala,by mi je do domku przywiezli. :-D :tak:

Do góry