reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Wesolutka śliczne foteczki:-)

Ja niestety nic miłego nie mam do powiedzenia na temat opieki w zielonogórskim szpitalu. Leżałam na patologii przed porodemi było strasznie. Poród, a dokładnie cesarskie cięcie i opieka pooperacyjna tragedia. Opieka na romingu bezpłatnym straszna, dopiero jak przeniosłam się do płatnego pokoju to zaczęto o mnie dbać. Może źle trafiłam:-( Gdybym miała rodzić jeszcze raz to zapewne nie w Zielonej Górze chyba że dałabym komuś w łapę bo wtedy opieka jest podobno wspaniała.
Mam nadzieję że ciebie nie nastraszyłam Mysza ale prosiłaś o opinię więc napisałam moje odczucia.
Dodaję kilka zdjęć mojej księżniczki :-)

hEJ

WESOLUTKA śliczne zdjęcia i Adaś juz taki duzy :tak::tak:,też nad morzem byliśmy ale pogode mielismy nieciekawą
suer zdjęcie to z psem,i to w wodzie jak pływał :-):-)

Werela twoja panna to juz pawdziwy przedszkolak ,śliczna dziewczynka:tak:

Emila nie daje mi pisać ,ona mi musi coś pokazać i klka w klawiaturę

Wesolutka,jedziemy na 8 dni. :-) No,chyba,ze uda Nam sie przedluzyc - o ile pogoda dopisze,oczywiscie. ;-) A Adas,to juz taki duzy chlopak,ze :szok: ! Tak dawno go nie widzialam. :no: :-( No i teraz to juz jestem w 10000% pewna,ze to cala mama. :-D :tak: Zdjecie z pieskiem bombowe! :-D A jak zobczylam te Miedzyzdroje,to teraz jeszcze bardziej nie moge sie ich doczekac! :wściekła/y: :-p :-D :tak:

WerEla,masz slicznego blond anioleczka! :szok: :-) :-) :-) Cudna dziewczynka. :tak: A moja polozna nazywa sie Beata Komarnicka. :tak: :-) ;-)

"Moj slodki jezorek. :-p :-D"

pict0003yl2.jpg

"Z Mama sobie siedzimy. :tak: :-)"

pict0006dj4.jpg

"Tu tez kolejne Nasze wspolne zdjatko. :-D Wiem wiem - minke mam REWELACYJNA! :-D :huh: :-D :laugh2:"

pict0010tp6.jpg

"Stoje i obserwuje. ;-) :tak: :-D"

pict0012uq4.jpg

"Spacerek z Mamusia. :-D :tak:"

pict0013rw1.jpg

"I z Moja Babciunia. :-D :tak:"

pict0019qi4.jpg

"Jeszcze jeden portrecik - Coreczka i Mamusia. :-D :happy2: :-D"

pict0011fs4.jpg

"W prawo isc,czy w lewo? :confused: Oto jest pytanie. :-p :-D"

pict0016rm3.jpg

"Hustaweczka - uwielbiam to! :-D A jak sie przy tym smieje! :shocked2: :laugh2:"

pict0020db8.jpg

Wczoraj do Was napisałam ale widzę że nie wysłało:-( Jak zwykle coś źle zrobiłam.
Agutka twoja Zuzia to wesoła dziewczynka, zawsze uśmiechnięta:-) Nie znam tej Twojej położnej. Nie chodziłam do szkoły rodzenia bo już nie było miejsc jak chcieliśmy się zapisać:szok: Ale mieliśmy indywidualne spotkania u pani Habury, świetna kobieta. I później jak miałam jakieś problemy z małą to konsultowałyśmy się telefonicznie albo na masarzach w szpitalu.

Noelia zobaczysz że Emilka szybko się zaaklimatyzuje w przedszkolu. Mamy dziewczynki w takim wieku że już powinny mieć kontakt z innymi dziećmi w grupie. Będą szybciej się uczyły. Mam nadzieję że moja córcia też pójdzie do przedszkola.

reklama
Hej

Dziś tez byłam w przedszkolu z Emi ,najpier jej powiedziąłm ze ja ide do lekarza ,a ona zostanie w przedszkolu z dziećmi i panią ,i nawet chetna była ,ale pod przedszkolem już chciała płakac że ona chce żeby mama było ,i to koniec eksperymentu ,byłam z nią chyba nawet dwie godzinki ,dzieci chca ją przytulac ,a ona nie chce sie w to bawic:-D:-Di musiała odpychac dziewczynki inne od siebie :happy::happy:no nic narazie będe jescze z nią chodzic ,po co ja stresowac

Agutka boskie zdjęcia :tak:Zuzia bardzo do ciebie podobna ,ciekawe jak ty wygladałas w jej wieku ....wydaje się ze powinnaś wygladac podobnie:tak::-D:-D

Do góry