WerEla
Fan(ka)
Mysza dużo zdrówka życzę z okaji urodzin:-) i wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i już uciekam.

Pozdrawiam wszystkie koleżanki i już uciekam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

) I opanowałyśmy wreszcie sikanie do nocnika, tylko na noc jeszcze jej zakładam pieluszkę bo jakoś się boję że mi łóżko zasika. Ona w nocy dużo pije i rano ma nasikane w pieluszkę, nie dużo jeden raz. Muszę kupić podkład na materac i będę próbowała ją oduczyć.
jeśli możecie to napiszcie kogo wy polecacie
z góry ślicznie dziękuje 

A jak się chciałam coś dowiedzieć to odsyłała mnie do gazet
l

głupia s.....a - przepraszam ale niesamowita złość mnie ogarnia jak o niej słyszę
gdyby nie prywatna wizyta u innego pediatry to chyba bym się nie dowiedziała że mały ma szmery nad serduszkiem i kilka innych ważnych informacji 
a o tej pani doktor Błasińskiej też dużo dobrego słyszałam
jesscze o pani Zapotocznej z przychodni na Anny Jagielonki