Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć. Czy dyrektorka żłobka może zadecydowac, że dziecko nie nadaje się do żłobka bo ma ciężko z adaptacja i płacze przez cały miesiąc?
Nie wszystkie dzieci dojrzewają do żłobka w tym samym czasie. Płacz przez miesiąc w placówce jest zdecydowanie sygnałem alarmowym, a osoba pracująca z dziećmi zazwyczaj potrafi
Dziecko ma już 2 latka i sądziłam, że trochę łatwiej będzieNie wszystkie dzieci dojrzewają do żłobka w tym samym czasie. Płacz przez miesiąc w placówce jest zdecydowanie sygnałem alarmowym, a osoba pracująca z dziećmi zazwyczaj potrafi to ocenić.
Mam znajomych rodziców, którzy 3,5-latkę wypisali z przedszkola, bo nie mogła się zaadoptować. Poszła rok później i wtedy już jak ryba w wodzie, bez problemów.Dziecko ma już 2 latka i sądziłam, że trochę łatwiej będzie
Jeśli dyrektor placówki ma odpowiednie kompetencje, były podejmowane próby wsparcia dziecka i wdrożone różne pomysły żeby wesprzeć dziecko i nadal nie widzi w dziecku gotowości to uważam, że może
szukałam nawet jakiegoś wątku gdzie tu się plotkuje ale nie umiemAaaaaakogo ja tu widzę
Bo tutaj już się nie plotkujeszukałam nawet jakiegoś wątku gdzie tu się plotkuje ale nie umiem![]()
Teraz się tylko klepie po pleckachszukałam nawet jakiegoś wątku gdzie tu się plotkuje ale nie umiem![]()