reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

złośliwości, głupie docinki i bezsensowne komentarze

Grunt to szczerosci i otwartosc prawda Kasu??????????:-D:-D
Czy Ty z natury taka tajemnicza jestes?:confused:;-)
A moze to w zaleznosci od kraju w ktorym przebywasz?:-);-)

Czarna ma racje.
Kiedys ktoras leska bedac u nas przelotem napisala ze u nas na grudniowkach milutka atmosfera panuje bo wszedzie indziej sie kloca.
No i tu sie zaczelo a chyba nie o to chodzi.
Cenie ze kazda ma swoje zdanie ale zeby w kazdej wypowiedzi doszukiwac sie drugiego dna i.....zlosliwosci?:szok::szok::szok:

Trza wszystko na miekko brac:-);-):tak::-D

reklama
maju myslalam ze juz skonczylas
dla scislosci tak, szczerosc to podstawa
tajemnicza nie jestem, przeciez wiesz ze chodzi o ciebie
wiec po to to ciagnac i pisac glupie teksty?
no i co to tego ma to gdzie meszkam?

A nie mozna bylo tak od razu ...Patrycja by sie nie denerwowala.:-p

Widze Kasu ze watek jest Ci niezbedny.:tak:
No coments.:-D:-D:-D

łooojejj ależ się narobiło...:baffled:
dziewczyny spokojnie:tak::-D
Tak jak maja napisała nie można wszystkiego tak na poważnie brać..

maju napisalas ze cenisz ze kazda z nas ma swoje zdanie, ale jak widze nie lubisz jak ktos ma zdanie inne od twojego.
Patrycja nie musiala sie denerwowac, zreszta ona wie o co mi chodzi:tak:
nie rozumiem cie wogole, atakujesz mnie bez powodu, sadzisz zlosliwe teksty i oczekujesz czego? ze nic nie napisze?
jak widac watek jest mi potrzebny, zeby odpierac te towje ataki
nie wiem czy masz zly dzien czy co. czy szukasz 'ofiary' na ktorej mozesz sie wyzyc?

uwiez, mnie tez sie podoba mila atmosefra na forum
naprawde nie mam choty z toba dyskutowac, mysle ze nie ma o czym

o w piczku materi
teraz to juz sie pogubilam na maksa ;-)

tez nie lubie klotni, podnosza mi cisnienie, a wchodze na bb, by sie zrelaksowac
heh ;-) ale rozumiem, ze nie mozna wszystkiego na miekko brac, bo jak, skoro nerwy puszczaja nieraz, wszak jestesmy tylko ludzmi, generalnie fajnymi ;-) ale kazdy ma zly dzien czasem, badz po prostu inny temperament..
albo z drugiej strony, srac na miekko tez nie mozna, znaczy, zeby bylo milutko, cieplutko i w ogole cud miod i malina, jak na niektorych watkach. mnie od tego mdli np.
mamy swoje zdanie, wyrazamy i juz, czasem to boli, i dobrze, jak mozna sie gdziestam skonfrontowac.
ale nie znosze zawoalowanej ironii i zlosliwosci, wole od razu powiedziec, o co kaman i juz, i chcialabym, zeby tak to do mnie szlo z powrotem

bo az mi gesia skorka sie robi, jak nieraz czytam i mysle, co kurna autor chcial powiedziec, czy przypadkiem mam sie obrazic i skasowac? :-D
czy moze nie i w ogole nie doczytalam zawoalowanej sympatii? a moze to w ogole nie do mnie? a moze sral to pies?

aha, jednego, czego nie lubie na forum uostatnio, to moralizatorstwa, a ostatnio pelno tego
musze to jeszcze wysrac (cos o sraniu ten post)
a mnie to strasznie wkurza :-D w koncu dorosle jestesmy i nie jestesmy tu po to, zeby nas wychowywac
wiec pliz, no comments, jak ktos sie kloci vel DYSKUTUJE PODNIESIONYM TONEM (czasem sie nie rozroznia ;-) ) to prosze chocby mnie nie strofowac, ze nie moge i juz
bo jak chce (a czasem chce i wprost nie moge nie chciec!) to moge i juz
mam prawo miec swoje zdanie i ostro go bronic, nie? nawet, jak sie to komus wyda infantylne
mysle zreszta, ze nie pisze tylko o sobie

i tym bardziej pliz nie kazcie mi sie wynosic z dyskusja na zlosliwostki, bo mnie kij strzeli, przysiegam :-D

dobra, tyle o sraniu. papz

ok wiec głosowanie!:cool2:

---> KTO JEST ZA TYM ABY TEN WATEK ZAMKNĄĆ? A KTO JEST PRZECIW? MOŻNA JESZCZE WSTRZYMAĆ SIE OD GŁOSU. <---

potem podliczymy.. ;-)

reklama
Do góry