reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anineczko..hulajnogi..o mamo..jak moja szarańcza zobaczy..hihihi tylko że ich się nie zmieszczą do fury..hahaha
a w bagażniku jak na razie ma tylko transporter psa..

reklama
didi nie wiem jakie masz hulajnogi,ale moje są takie małe,że nawet pod nogi dzieciom wejdą
Nie zapomnijcie o strojach kąpielowych :rofl2:

o własnie ... strój kąpielowy..hihi tylko jak ja wyskoczę z tymi krwiakami na nogach wszyscy pomyślą ze P mnie skopał ..hahha

hmmm ja jeszcze w ogole nie spakowana :/ ale za to serniczek sie piecze :) mam nadzieje ze nie opadnie :/i jeszcze drozdzowe z owocami lesnymi przywioze :)

Dziewczynki zycze wam mega udanego zlotu!!!
Bawcie sie dobrze, ach zazdroszczę wam :-)
Czekam na relacje i foty :-)

ja tylko jakies ciuchy spakowalam,kielbase zakupilam,wiecej nic nie mam.....
ooo makowce mam ,ale poki co bez lukru i posypki:cool2::rofl2:
przyznaje sie bezbicia ze popilam ze Swieta,,....:cool2::cool2::cool2:
a i jeszcze jakis gosc byl ogladac auto....napalony byl strasznie,a ja myslalam \''spadaj gosciu,ja jutro do Arklow jade"mial dac znac okolo 21 czy bierze ...ale nie dzwonil,mam nadzieje ze rano nie zadzowni////
gosc z sasiedzniego osiedla/...wiec jesli by cvhcial to moze da rade z niom zagadac zeby wzial ze w niedziele?????

hejka
Jak mi sie wstawać z wyrka nie chce:/
Trzeba sie jeszcze dopakować i finito.

Matko-mamy bagażu pod sufit(niby tylko weekend???)-J się śmieje,że wyglądamy jakbyśmy się wyprowadzali:))))))
Póki co nie będzie mnie ,więc-DO ZOBACZENIA!!!!!!!!

reklama
no i co no i co...nie zapakuje sie do mojego wielkiego bagażnika..kamcia musze do was wrzucic ..najlepiej walizke i jedzenie...o matko ...dlaczego ja chcialam micre...:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry