reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Zmiana orzychodni

ida7

Zaangażowana w BB
Dziewczyny!

Jestem z Wrocławia i chciałabym zmienić przychodnie bo jestem bardzo niezadowolona z lekarzy i pielęgniarek z tej przychodni, nawet słyszałam że sa problemy ze szczepieniami dzieci w terminie.
Moze któraś z was jest z Wrocka i moze mi polecić jakąś fajną przychodnie z której jest zadowolona.
Będę wdzięczna za informacjie.
Pozdrowienia.

reklama

Klara

Fanka BB :)
Miasto
Wrocław
Chodzilam na początku prywatnie do MEDI Concept na ul.Krzyckiej 94 super ginekolodzy naprawdę do wyboru jest strona w necie www.mediconcept.pl
Ale się przeniosłam do LIMU okazalo się że znajoma tam przyjmuje no i tam mam wszystko na ubezpieczenie.

Klara

Fanka BB :)
Miasto
Wrocław
:) :) :) ja Misia mieszkam we Wrocławiu dopiero rok no 1,5 powiem szczerze nie znam jeszcze Wrocławia tak ażeby zrobić jakieś super zakupy no nie mówię o spożywczych i marketach. Nie wiem gdzie jest jakiś super sklep dla dzidziusiów , kobiet w ciąży gdybyś coś poleciła byłabym wdzięczna

ida7

Zaangażowana w BB
Misia i Klara ja mieszkam we Wrocku od urodzenia, jestem z Muchoboru Wielkiego i fajnie ,że wy też jesteście z Wrocka .
Mój nr GG 1520135 jak miałabyście ochotę pogadać .
może podzielimy się wrazeniami na temat szpitala w którym będziecie rodziły itd....
Serdeczne i cieplutkie pozdrowienia :)

misia_q

Turbomama
Miasto
Wrocław
ja też mieszkam we Wrocławiu od urodzenia :)
teraz mieszkam na ulicy Noskowskiego to jest koło kąpieliska Morskie Oko a kiedys mieszkałam na Gaju, na ulicy Łódzkiej :)

Klara ja na razie byłam w jednym sklepie ciążowym "Mama i Ja" na placu Kromera, ale raczej nie polecam tego sklepiku bo jest bardzo drogo i ja dla siebie nic nie znlazłam wg mnie jest nieciekawa oferta. Zamierzam jeszcze udać się do H&M na bielanach bo tam podobno są ciuszki ciążowe :)

misia_q

Turbomama
Miasto
Wrocław
Klara zaglądam ale mam takie zabezpieczenie że jak kogos nie mam na liście to nie dochodzą do mnie wiadomości, napisz do mnie na priva swój nr gg to Cię wrzucę i pogadamy :)

reklama
Do góry