reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

reklama
oj, cos o tych osłach mogłabym również napisać, niestety... Całe szczęście, że na dwa miesiące mam spokój :-) I najprawdopodobniej będę musiała przyzwyczaić sie do myśli, że Karola albo pójdzie do żłobka albo niania będzie przychodzić :baffled:

Sylwuś dzieki ..kolorki sa takie żywe a wózio lekki i bardzo zwrotny ..a kółka jak to kółka są mniejsze niż mojego x-landera ..ale stabilne i zwrotne

Kasiu, szerokość siedziska to 32cm, głębokość to 20cm i jeszcze jest 14cm na zgięcie nóżek
a to moja gwizda w wózku

reklama
:-D:-D:-Dotworzyłam ten załącznik na całą stronę (przez przypadek) :-D:-D:-D

Niestety, Karola brzydzi się piasku :rofl2::rofl2::rofl2: Piasek dotyka tylko łopatką i grabkami, serio :-)

Do góry