reklama
K
KingaP
Gość
to jak miód na moje matczyne serce 

Już gdzieś napisałam, że nasza Lola czeka chyba na swoje drugie urodziny 

K
KingaP
Gość
ja??? gdzież tam... Przecież są wakacje :-)czepiasz się....
Kinia - czy ja wiem czy się Tito zmieści?? nie nabijaj się malpko. co ja poradzę, że sie uparłam na szeeerokie siedzisko??????
a co do Pati - czyściocha - poczekaj Loka wejdzie Ci na plac zabaw, to potem będzie mieć w domu stale donoszony piach do domowej(przedpokojowej) piaskownicy.
a co do Pati - czyściocha - poczekaj Loka wejdzie Ci na plac zabaw, to potem będzie mieć w domu stale donoszony piach do domowej(przedpokojowej) piaskownicy.
K
KingaP
Gość
A co Ty myślisz, że nie mam piaskownicy? My chodzimy na plac zabaw 

Ale jak Karola szoruje po podłodze i spotka piach, od razu siada i trzepie ręce 

A
azik
Gość
w przedszkolu mam takie dziewczynki, co wchodza do piaskowiny i są takie nieszczęśliwe że mają piasek w bucikach...
moje brzdące prywatne po naszej osiedlowej plazy lataja na boso... (mamy boisko wysypane piachem wielkość - 10-15 metrów gdzieś
są tam też zabawki jak na placu zabaw.. niestety z braku własnego ogródka i plaży pod domem trzeba korzystać z tego...
moje brzdące prywatne po naszej osiedlowej plazy lataja na boso... (mamy boisko wysypane piachem wielkość - 10-15 metrów gdzieś
są tam też zabawki jak na placu zabaw.. niestety z braku własnego ogródka i plaży pod domem trzeba korzystać z tego...
K
KingaP
Gość
w przedszkolu mam takie dziewczynki, co wchodza do piaskowiny i są takie nieszczęśliwe że mają piasek w bucikach...
moja też z tych nieszczęśliwych

reklama
Podziel się: