reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

Osinko -przypomnij jesli możesz jaki Wy macie wózek?:-D :-D :-D

Co tych burz o których wspomniałas...tofakt chyba przesilenie wiosenne:tak: :tak: :tak: ale ostatnio dość często się zdarzają

mam ten wózek:
NOWOŚĆ WÓZEK PARASOLKA BABY DESIGN TRAVEL wys 0 (176191475) - Aukcje internetowe Allegro

i tak jak napisała Iwosz - pomimo drobnych minusów jestem zadowolona, brakuje mi tylko torby na drobiazgi - chyba zamówię sobie na allegro za 30zł szyta torbę do wózka na zamówienie

reklama
Osinko ładny ten wózeczek...:tak: :tak: a torbe zamów sobie ...ja tez do mojego wózeczka nie zamawiałam torby...a teraz widze że będzie mi potrzebna...tylko kosztuje 100 zł:szok: :szok: zastanowie się.

Ja kupilam wózek na plastikowych małych kółkach i zaluje!!!!! Sprzedaje go i kupuje spacerówke z większymi kołami i najlepiej pompowanymi. TAmten masakrycznie sie prowadzi.

Ja mam chicco i jestem zadowolona. Wóżek jest trzyfunkcyjny, na początku była wpieta gondola, teraz jest sama spacerówka - waży 7,5 kg. Tak się do niego przyzwyczaiłam, że jak prowadziłam inny wózek na pompowanych kołach to w życiu bym się nie zamieniła. Tak więc to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Mateusz też zadowolony - chociaż ostanio woli chodzic za rączkę

no własnie z jednej strony to kuba tez juz z jedna rączke ładnie chodzi i niedlugo wozek w ogole bedzie zbedny znajc Kube jak calkiem zacznie chodzic.

Milla a jaki to był wózek ??
Co do torby to mi trochę szkoda kasy i wygrzebałam w szafie u rodziców czerwony plecaczek który kiedyś dostałam przy okazji zakupów kosmetycznych. Okazał się strzałem w dziesiątkę :tak: Kolor bardzo zbliżony do koloru wózka, tkanina również :-) Nareczcie się przydał a w kieszeni zostało około 30zł ;-)
W kwestii rączek to ja już na tyle się wprawiłam, że z boku drepcze Mateusz i się trzyma rurki, ja trzymam go za drugą łapkę a swoją ręką prowadzę wózek za jedną rączkę i jakoś mi idzie, tylko plecy bolą od schylania się nad dzidzią :eek:
Pozdrawiam

Osinka, iwosz a jakie minusy macie konkretnie na mysli?
bo mi by odpowiadal taki wozek albo jakis podobny. Mam śwadomość że parasolki nie sa super wygodne ale do tego to mamy swojego implasta na dużych popmowanych kołach, parasolke potrzebuje na krotkie wypady do miasta...
Rozumiem że te minusy to:
-małe plastikowe kółka które klekoczą
-brak torby na drobiazgi
i co jeszcze?

reklama
Do góry