reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZNAJOMOŚĆ INTERNETOWA

reklama
Tak jak wyżej, olać chłopa.
Serio, mogłabyś się spotykać z gościem, który przyjeżdżałby do Ciebie, dał jakieś kwiaty, zabrał gdzieś na obiad. Uprawiasz obecnie seks z gościem, który Ci wbije bloka na Facebooku jak usłyszy, że Ci się okres spóźnia, wiesz o tym? 😁
Myślisz, że jak gość po 2 spotkaniach i seksie zlewa Twoje wiadomości i umie rzucać tylko podtekstami, a na pytania poważne odpowiada "zobaczymy" to nie wyjdzie po mleko jak z tych szybkich numerków coś wyjdzie?
Pobudka miła panno, z tego snu zimowego. :)
nie zlewa moich wiadomosci, odpisuje mi wiadomo, ze nie 24h kazdy ma tez swoje zajecia prace i tak dalej..

Ja szczerze nie widzę nic dziwnego w jego zachowaniu. Przecież pisał, że chodzi mu o seks. Więc skoro tak pisał to czemu myślisz, że jednak nagle zmieni zdanie? Tym bardziej, że już dostał czego chciał. Teraz trzyma cię jako booty call, dlatego odpisuje i nie przerywa znajomości. Jak się znudzi to przestanie pisać.

Jeszcze dodam ,że albo jesteś mega nieszczęśliwa albo mega zakompleksiona.
albo taka młodziutka….

a czy zlewanie nie polega na tym,ze no jest zero kontaktu a jednak odpisujemy sobie tak czy siak?
chodzi o to że on będzie Ci odpisywał. Byle jak, ale będzie żeby po powrocie z wakacji spotkać się z Tobą i po uprawiać seks. Więc będzie odpisywał. Ale to co mówisz że on Ci pisze świadczy nie o tym E mu zależy czy jednak chciałby coś poważnego, tylko seks.
Na prawdę. Tylko seks. Facet, któremu zależy, nie mówi że muszą wasza ciała być
Tak samo opalone tylko zabiera Cię na kolację, do kina, i pisze całkiem inne rzeczy,
Poznaje a nie takie coś….

albo taka młodziutka….

chodzi o to że on będzie Ci odpisywał. Byle jak, ale będzie żeby po powrocie z wakacji spotkać się z Tobą i po uprawiać seks. Więc będzie odpisywał. Ale to co mówisz że on Ci pisze świadczy nie o tym E mu zależy czy jednak chciałby coś poważnego, tylko seks.
Tak samo opalone tylko zabiera Cię na kolację, do kina, i pisze całkiem inne rzeczy,
Byc moze jestem naiwna i no… osobiscie chcialabym go poznac i sama nawet po tym 1 spotkaniu zapytalam prosto z mostu co ma w glowie/planach a on sam napisal ze bylo fajnie i trzeba sie lepiej poznac i zobaczyc ze nie ma żadnych zastrzeżeń… metlik w glowie mam ogromny co robic i czy w ogole cos robic
wczoraj odpisalam mu po 22 on mi odpisal o 4 rano ze ale se pogral hahaha XD

albo taka młodziutka….

Albo pasuje jej taka rola. 🤷🏻‍♀️

reklama
Byc moze jestem naiwna i no… osobiscie chcialabym go poznac i sama nawet po tym 1 spotkaniu zapytalam prosto z mostu co ma w glowie/planach a on sam napisal ze bylo fajnie i trzeba sie lepiej poznac i zobaczyc ze nie ma żadnych zastrzeżeń… metlik w glowie mam ogromny co robic i czy w ogole cos robic
wczoraj odpisalam mu po 22 on mi odpisal o 4 rano ze ale se pogral hahaha XD
jeśli chcesz cokolwiek robić zadbaj najpierw o skuteczną antykoncepcję. I niezależnie od niej pamiętaj o prezerwatywach

Do góry