Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czy zlewanie nie polega na tym,ze no jest zero kontaktu a jednak odpisujemy sobie tak czy siak?
No faktycznie hahahaA miesiąc temu to kto pytał o tabletkę po, bo popłynął na melanżu ???
Dokładnie.Lol. Wakacje się zaczęły. Ale w sumie i tak można sobie podyskutować.
Już w pierwszej wiadomości typ napisał, że jestes ładna więc chetnie Cię zaliczy.
Skoro nie było zle to po co ma zrywać te znajomość? Lepiej miec otwarta furtkę na bzykanie zanim sobie znajdzie kogoś poważnego![]()
to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…
wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiemNo ale co wnosi do sprawy to co on napisał?
On sie nie sploszy.to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…
ale nadinterpretujesz. Facet Ci napisał, że wróci opalony z wakacji. Tyle. Nic w tym nie ma, że macie do siebie pasować. Przecież masz absolutnie czystą sytuację od początku. Chcesz luźnego seksu, to spoko kontynuuj znajomość. Szukasz czegoś poważniejszego- nie tędy droga. Tak, to aż takie proste.wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
co byscie mi radzily powyzej ?
wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
co byscie mi radzily powyzej ?