kuuperek91
Początkująca
Hej Mamuśki obecne i te przyszłe:-)
Ja zostałam Najszczęśliwszą Mamuśką mając 19 lat i nie żałuję
Mój synuś ma już 3 miesiące :-):-)
Ja zostałam Najszczęśliwszą Mamuśką mając 19 lat i nie żałuję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam![]()
Jestem pierwszy raz na forum i uznałam że się pochwalę moimi pociechami :-)
Pierwszą córcie urodziłam jak miałam dokładnie 23 latka i 6 miesięcy
Aktualnie jestem w ciąży z drugą córą, która z ręką w zegarku zaplanowana była na 25 latek i 6 miesięcy
Bardzo się cieszę, że nie zwlekaliśmy z dzidziami, bo tak jak pierwszą ciążę przeszłam wzorowo (do 20 tyg uprawiałam sport a do 30 pracowałam) tak w tej ciąży nie mogę robić nic ... a każdy krok jest potwornym bólem ...
Ale nie ma co narzekaćbędzie upragniona 2
przynajmniej wiem że nie chce trzeciego ;-)
29 październik 2010??? Takiej daty jeszcze nie było.:-)ja mojego synka urodziłam 2 miesiące po moich 18 urodzinach. dokładnie 29 października 2010. jest cudowny, wynagradza mi wszystkie ograniczenia jednym swoim uśmiechem, ale czasami już po prostu tego nie wytrzymuje... mąż, dziecko, dom... ale jestem dobrej myśli
pozdrawiam młode mamusie!