reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze zazdroszcze ja juz po solarium
to pierwszy raz w moim zyciu wiec efektow na razie nie widze ale ide w piatek znowu moze zbledna rozstepy :(

reklama
ja naszczescie tez nie mam zadnego rozstepu a sporo przytylam, ale balam sie tego strasznie bo moja mama ma brzydki brzuch z rozstepami na udach i posladkach zreszta tez ma rozstepy .

Kasiula moja kuzynka tez miala straszne rozstepy, ale z czasem wiekszosc juz jej zeszlo a przynajmniej sa juz mniej widoczne , ona urodzila dziecko w grudniu wiec moze tobie z czasem tez sie zmniejsza :)
a uzywasz moze jakis kremow na zmniejszenie rozstepow? ja w ciazy uzywalam musteli /mozna kupic w aptece/ przeciw rozstepa i jest tez krem na zmniejszenie rozstepow tej samej firmy , nie sa to kosmetylki tanie ale wydajne , wydaje mi sie ze warto sprobowac :)

mam pytanie do kasiuli i innych mam, które przestały karmić piersią? co się dzieje z biustem po karmieniu? tzn z jego jędrnością, rozmiarem, kształtem itd...

mi po Piotrku oklapł i troszkę się zmniejszył - nie wrócił do rozmiaru sprzed ciązy - ale może po prostu nie zdazył.

ja tez mam lekko oklapniety ale rozmiar wiekszy z miseczki B na C

ASIA używam z Avonu na rozstepy ale nie zauwazyłam efektów jak skoncze ta tube i nic to moze zaopatrze sie w ten co mowisz

wiem ze nie pwinno sie zbyt czesto wazyc to dopiero moj 4 dzien diety ale moja waga wskazuje 4kilo mniej jestem w szoku zobaczymy jaki bedzie efekt końcowy ::)

Codziennie obiecuje sobie, że coś ze sobą wreszcie zrobie i niestety na obiecankach sie kończy.

Wieczorem jak Kuba idie spać to poprostu nie chce mi się. A w ciągu dnie nie mam czasu , niekiedy uda mi się usiąść przy komputerze i zerknąć na bb, ale to jak Kuba ma dzień dobroci dla mamy i śpi dłużej .

reklama
Codziennie obiecuje sobie, że coś ze sobą wreszcie zrobie i niestety na obiecankach sie kończy.

Wieczorem jak Kuba idie spać to poprostu nie chce mi się. A w ciągu dnie nie mam czasu , niekiedy uda mi się usiąść przy komputerze i zerknąć na bb, ale to jak Kuba ma dzień dobroci dla mamy i śpi dłużej .

A rozstępy zbladną z czasem ale nie zejdą poprostu staną się mniej widoczne. Dowiadywałam się na ten temat u kosmetyczki , to jest tak jakby na ciele byla blizna. Można to zlikwidować laserem , ale jest to drogie i żeby bylo skuteczne trzeba zrobić jak najszybciej i zabieg powtarza sie . Ja w ciąży stosowałam mustele teraz kupuje vichy i żeby była to jakaś rewelacja to nie powiem, rewelacyjna to te kremy mają ale cene.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry