reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A u mnie waga nie chce spadac. jedzenie ograniczam (widac nie wystarczajaco ;)), slodyczy nie jem wcale. Wczoraj znow probowalam wcisnac na palec obraczke i nic z tego :-[. A juz kompletnie zlamalam sie jak chcialam wlozyc bransaletke na noge ktora zawsze nosze latem- nie dalo sie jej zapiac. :-[

Chyba zostalam jedynym grubasem na naszym watku.

Kasiula, gratulacje ale uwazaj z ta dieta bo 4 kg w 4 dni to strasznie duzo.

wiem ona trwa ttylko 13dni i dluzej nie mozna jej stosowac

kati uwierz nie jestes jedyna grubaska ja tez waze sporo wiec3ej niz przed ciaza pisalam wczesniej 15 (juz 11) kilo na plusie :(

kati a mnie zostało jeszcze 12 do wagi sprzed ciąży :(

powolutku bardzo no ale jednak ubywa
teraz jak tak gorąco to sie mniej chce jeśc na szczęscie

Dzieki dziewczyny. U mnie jeszcze 8 kg. Najsmiejszniejsze ze zawsze bylam zakompleksiona na punkcie swojej wagi. Teraz jak patrze na zdjecia sprzed ciazy nie moge pojac co mi sie nie podobalo ;D

katiNJ pisze:
Najsmiejszniejsze ze zawsze bylam zakompleksiona na punkcie swojej wagi. Teraz jak patrze na zdjecia sprzed ciazy nie moge pojac co mi sie nie podobalo ;D
;D
ja mam na plusie 1kg ale moze juz zostac chudnac nie chce-trzeba tylko popracowac nad plastyka brzucha ::)
co do rozstepow mialam tkie male milimetrowe skupione na lewym udzie o dziwo znikly smarowalam sie fissanem-ale mowie byly prawie niewidoczne

ale mimo wszystko na plaze nie wyjde bede tylko pluskac sie w wannie ;)
a jak juz wyjde to bede zla na te wszystkie laski super zgrabne bede zazdrosna o meza.............

jak czlowiek sie sam sobie nie podoba to i tak jakby wszyscy mowili ze "siwietnie wygladasz" to i tak nic by to nie dalo

wczopraj maz mi kupił rakiety do tenisa i grałam z kolezanka 2godziny
taki sport to rozumiem ;D a nie brzuszki w domu :(

reklama
dostalam dzisiaj od meza crosstrainera, strasznie sie ciesze bo lubie cwiczyc na tym urzadzonku :) a teraz przez jakis rok nie bede miala jak chodzic na slilownie to chociaz tyle w domku sobie pocwicze :) no i walcze dalej z brzuchami bo widac efekty :)

kasiula to super ze zaczelas grac, ruch na swierzym powietrzu i jeszcze tenis :) super !
trzymam kciuki za twoja diete :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry