reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MaMAOLI-czytalam i sprawdzialm na sobie- stresy nie sprzyjaja chudnieciu natomiasat relaks jak najbardziej. kiedy jest sie z siebie zadowolonym i nie mysli sie o chudnieciu to szybciej sie spala:) Wiec glowa do gory i wiecej usmiechu zycze :)

reklama
Aniam pisze:
MaMAOLI-czytalam i sprawdzialm na sobie- stresy nie sprzyjaja chudnieciu natomiasat relaks jak najbardziej. kiedy jest sie z siebie zadowolonym i nie mysli sie o chudnieciu to szybciej sie spala:) Wiec glowa do gory i wiecej usmiechu zycze :)

dzięki Aniam
fakt, po pierwszym dziecku w ogóle sie nie zastanawiałam czy chudnę czy nie i sama waga spadła niewiem kiedy
teraz chyba za bardzo się tym przejmuję ::)

A ja sie ponownie biore za siebie, bo przez to siedzenie w bloku sie rozpaslam. Chyba zaczne stosowac polecana tu metode Zryj Polowe- jak mi sie uda-bo mam apetyt ze ho ho

A mnie dziś mężuś pocieszył...stwierdził, że mój brzuszek to skóra a nie tłuszczyk ;D jak obstawiałam. Ale i tak trzeba się wziąść za siebie kolejny raz ::) ::) ::) ...ale teraz się boję, bo kręgosłup pobolewa :(

anian pisze:
A mnie dziś mężuś pocieszył...stwierdził, że mój brzuszek to skóra a nie tłuszczyk  ;D jak obstawiałam. Ale i tak trzeba się wziąść za siebie kolejny raz  ::) ::) ::) ...ale teraz się boję, bo kręgosłup pobolewa :(

ćwiczenia wzocnia Twój kręgosłup - tylko nie ćwicz na razie z dużym ocbiążeniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry