reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja kolejny raz zabrałam sie za brzuszki juz robie trzeci dzien :)
noi zabieram sie za kupno stepera kolezanki mowily ze bardzo duzo daje na nogi i pupę

Od września ide na aqua aerobik. Od września bo wtedy zaczynam diete jak nie wcześniej bo jak tak Kamil będzie gadał przy cycku a nie jadł to pewnie wcześniej misie laktacja skończy i od września bo na okres wakacji aerobik jest odwołany - no tak te co miały być szczupłe na wakacje to są a te grube niech cierpią :(

Ja na szczęście na wymarzone wakacje wyjeżdżam dopiero w drugiej polowie września
więc jeszcze mam troche czasu żeby się dopasować do starych letnich cuchów

narazie mam jedne krótkie spodenki i dwie spódniczki i w niczym innym się nie zapne ::)

Chciałabym ale z moim brakiem woreczka żółciowego to bym sie smażyć musiała to może coś by wytopiło:) nie schudłam nic od porodu tyle co kalim ze mnie ściągnął. Ja musze nie jeść żeby schdnąć a karmie więc nie chce stracić do końca pokarmu.

agawa1 pisze:
Od września ide na aqua aerobik. Od września bo wtedy zaczynam diete jak nie wcześniej bo jak tak Kamil będzie gadał przy cycku a nie jadł to pewnie wcześniej misie laktacja skończy i od września bo na okres wakacji aerobik jest odwołany - no tak te co miały być szczupłe na wakacje to są a te grube niech cierpią :(

ojoj, ja przyzwyczajona do tego że u nas jest wszystko cały rok i do wyboru...

azik ja sie ciesze że wogóle w takiej mieścinie gdzie mieszkam tj 35 tysiecy basen z prawdziwego zdarzenia jest i aqua aerobik bo na ten tradycyjny bym nie poszłą. - kUmpel prowadzi :)

reklama
u mnie dziwnie, niby waze 62,5 kg (czyli jakis 1 kg wiecej niz przed ciaza), ale mam wrazenie, ze objetosciowo jest mnie duzo wiecej... ??? (nogi jakies grubsze, brzuch spory i w ogole), nie wiem czy tak jest w rzeczywistosci czy juz mam jakies przywidzenia. Ale wrocilam do pompek :) i jestem z siebie dumna bo juz znowu jestem w stanie je zrobic (co prawda to nie te 15 w szybkim tempie jak kiedys, ale zawsze kilka :) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry