reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie nadal 6kg na plusie, ale nie wiem jak to się stało, ale wchodzę w swpje ukochane spodnie, które nosiłam przed ciążą :):) co prawda spodnie są lekko opięte na brzuchu, ale co tam, wchodzą!!!!

reklama
żaneta28 pisze:
Drogie mamy , ja w ciązy przytyłam 29 kg. , po porodzie wazyłam już 5 mniej.... teraz ważę dokładnie tyle ile przed ciążą.... jak tego dokonałam.... hahaah.... to była najleprza dieta jaką kiedykolwiek przechodziłam... jadłam wszytko w ilościach monstrualnych a sekret polega na tym że karmniłam dziecko piersią- do tej pory karmie I CHUDNE -----HAHAH--- WYSTARCZY KARMIĆ PIERSIĄ A KILOGRAMY SAME ZNIKAJĄ
Ja też schudłam w ten sposób, tyle ,że po pierwszym dziecku(przytyłam wtedy 22,5 kg, a po niecałych 4 m-cach ważyłam już tyle , co przed ciążą-60kg), tym razem chudnie mi się dużo gorzej ,mimo iz przytyłam mniej niz poprzednio-17,5 kg.Minęły juz 4 m-ce ,a ja wazę wciąż 68kg i nie mogę zrzucić.
Oprócz tego mam tez duzo więcej skóru na brzuchu, a o stanie moich piersi juz nawet nie wspomnę. :(

piersi od karmienia nie są rewelacyjne to prawda ...a skóra na brzuszku fakt troche pozostało...ale to w porównaniu z tym co było 10 misesięcy temu to luxus

Dzieki za pocieche Zaneta :) czyli ze wieksze chudniecie moze sie zdarzyc za dwa miesiace :) Dobre i to, bo przez rok albo poltora chce karmic :)

Ja niestety w te upaly mam jeszcze wiekszy apetyt niz zwykle, natomiast upal mocno zniecheca mnie do wszelkiego ruchu, wiec az sie boje potem efektow :-[

kasiula laska jestes i wlasnie jaka opalona slicznie wygladasz.ja nawet ni mam gdzie sie opalic jak pojechalam nad wode to z kacprem w cieniu lezalam buuuuuuuuuuuuuu i jestem maka

a ja nie mam w czym chodzić!!!!!!!!!
ale uparłam się i nie kupuje nowych ciuchów, muszę popracować nad sobą

Kasiula
ja też uwarzam że fajnie wyglądasz, nie zadręczaj się niepotrzebnie :)

suszi chyba po drugim dziecku trudniej się wraca do formy :(

och dziewczyny mnie najbardziej wkurza opona i to że trzymam w szafie wszystkie przed ciazowe ciuchy i nie mieszcze sie w nie
maz chce mi wymienic garderobe ale ja wole mieć te stare dla mopbilizacji mam nadzieje ze sie przydadza jeszcze :P

reklama
kasiula matula pisze:
och dziewczyny mnie najbardziej wkurza opona i to że trzymam w szafie wszystkie przed ciazowe ciuchy i nie mieszcze sie w nie
maz chce mi wymienic garderobe ale ja wole mieć te stare dla mopbilizacji mam nadzieje ze sie przydadza jeszcze :P

;D ;D ;D mi maz wlasnie zaczal wymieniac garderobe bo ciagle mu trulam ze w nic sie nie mieszcze ;D ;D ;D i przez to jest juz zero mobilizacji :D :D :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry