Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam!! ja jestem ze styczniowek ale rowniez sie borykam z problemem zgubienia kilogramow i musze stwierdzic ze mimo iz karmie piersia i od mieisaca mam diete bez bialkowa to nadal jestem poprostu WIELKA!! w ciazy przytylam okolo 30 kg,zaraz przed porodem wazylam troszke ponad 90 i niedlugo mija juz pol roku od urodzenia Milenkia ja nadal nie potrafie sie przyzwyczaic do tego jak ajestem duza na poprostu nie umie na siebie patrzec.suszi pisze:Ja też schudłam w ten sposób, tyle ,że po pierwszym dziecku(przytyłam wtedy 22,5 kg, a po niecałych 4 m-cach ważyłam już tyle , co przed ciążą-60kg), tym razem chudnie mi się dużo gorzej ,mimo iz przytyłam mniej niz poprzednio-17,5 kg.Minęły juz 4 m-ce ,a ja wazę wciąż 68kg i nie mogę zrzucić.żaneta28 pisze:Drogie mamy , ja w ciązy przytyłam 29 kg. , po porodzie wazyłam już 5 mniej.... teraz ważę dokładnie tyle ile przed ciążą.... jak tego dokonałam.... hahaah.... to była najleprza dieta jaką kiedykolwiek przechodziłam... jadłam wszytko w ilościach monstrualnych a sekret polega na tym że karmniłam dziecko piersią- do tej pory karmie I CHUDNE -----HAHAH--- WYSTARCZY KARMIĆ PIERSIĄ A KILOGRAMY SAME ZNIKAJĄ
Oprócz tego mam tez duzo więcej skóru na brzuchu, a o stanie moich piersi juz nawet nie wspomnę.![]()