reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agawa1 pisze:
Od września ide na aqua aerobik. Od września bo wtedy zaczynam diete jak nie wcześniej bo jak tak Kamil będzie gadał przy cycku a nie jadł to pewnie wcześniej misie laktacja skończy i od września bo na okres wakacji aerobik jest odwołany - no tak te co miały być szczupłe na wakacje to są a te grube niech cierpią :(
jak mi sie marzą takie ćwiczenia moze nie jestem tak kompletnie leniwa tylko musialabym cwiczyc w jakis ciekawe sposob jak juz pisalam lubie tenis jak tylko emi bedzie siedziala planuje kupic koszyk do roweru i jezdzic z nia daleeeeko takie sporty sa ok a nie brzuszki tylko ja do takich sportow nie mam dostepu >:( :(

reklama
Drogie mamy , ja w ciązy przytyłam 29 kg. , po porodzie wazyłam już 5 mniej.... teraz ważę dokładnie tyle ile przed ciążą.... jak tego dokonałam.... hahaah.... to była najleprza dieta jaką kiedykolwiek przechodziłam... jadłam wszytko w ilościach monstrualnych a sekret polega na tym że karmniłam dziecko piersią- do tej pory karmie I CHUDNE -----HAHAH--- WYSTARCZY KARMIĆ PIERSIĄ A KILOGRAMY SAME ZNIKAJĄ

Smiem sie z toba nie zgodzic Zaneta. Ja tez karmie tylko piersia, co prawda nie tak dlugo jak ty, ale jak tylko sobie bardziej pofolguje to od razu widze nieciekawe efekty w obwodzie talii. Wcale nie chudnie mi sie latwiej niz jakbym nie karmila, wrecz przeciwne odnosze wrazenie. Bo jednak skoro karmie to boje sie za bardzo sie ograniczyc z jedzeniem.

Aniam ja tez mam takie wrazenie ze nie za bardzo zrzuca sie kilogramki chociaz karmie takze piersia. a poza tym nie moge ograniczyc sie w jedzeniu poniewaz bede miala wtedy mniej mleczka a i tak nie jest go za duzo.
mi waga stanela w miejscu od jakiegos miesiaca i ani drgnie :(

to chyba nawet nie chodzi o ilość mleka, tylko o jego jakość. Trzeba jeść DLA DWÓCH, żeby dostarczyc maluszkowi tego, co potrzebuje

ale ja też tak miałam zaraz po porodzie ...waga niemiłosiernie pokazywała 68 kg... stała w miejscu chyba do 5 miesiąca, a po tem diametrlnie w dół... nie martwcie sie mamay karmiace cierpliwości jak ja zgubiłam 24 kg -to wam też sie uda

reklama
mi tez sie nie chce jesc
a jak juz to duzo mnie niz kiedys potrafilam zjesc ale efektow tego jakos nie widze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry