Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dziś rano zupełnie przez przypadek przyczaiłam w TVN Monike Bojarska jak ćwiczy na piłce - wzięłam piłę Anieli do rehabilitacji no i zaczęłam cwiczyć z telewizorem Fajowo, no i mamusia też sie zrehabilituje (doprowadzi sie do porządku - może) bo ja to teraz jestem grubsza niż po porodzie :-)
Kobitki, ja jak już pisałam troszkę się za siebie wzięłam (generalnie to wagę mam dobrą bo przy wzroście 170 ważę 59 kg, czyli tyle co przed ciążą, ale chcę ujędrnić brzuszek) i od 4 dni robię codzienniej 200 brzuszków i nie jem słodyczy. Pierwszego dnia to cięzko mi było po 20 brzuszków robiłam i .... oj ledwo zrobiłam te 200, ale wczoraj to już machnęłam 200 w dwóch seriach po 100 :-). Mój mąż też robi brzuszki także mam kompana do cwiczeń.
eeeeeeeeee, yyyyyyyyy hmmmmmm..... noooo powoli to tak własnie wyglądam, hahahahahahaaa
że tez Tobie się chce takie głupawe obrazki szukac, hahaha ale sa spoko
Lucy ja ich nie szukam, poprostu zamykam oczy, mysle o Tobie i obrazy ksztaltujace sie w mojej glowie teleportuja sie automatycznie do komputera Napisz jak zaczniesz tracic na mnie cierpliwosc!