reklama

Zwierzaki

reklama
popatrz czyż nie mozna kochac takiego psineczki no mi serce pęka jak widzę a Lady to ma chyba dobermanika jak sie nie mylę

Renia jakby Twoja sie okocila cholera nie wiem co robia suczki hihi i to pieskowate hahahah no jak urodzi tez chyba sie nie pisze hehehe to jak rabat dla mnie bedzie to wezme z checia hihihi i o ile w Polsce bedziesz hahahahah wiec marzenia marzenia..... hahahha:-D

Ja kocham wszystkie psiaki, a mopsikow nie znam nikt w moim otoczeniu nie ma, ale jak kiedys wybieralam moja sunie to widzialam, mopsika i to byl jeden "wielki" okaz szczescia i radosci a szczegolnie do moich dzieciaczkow, no ale cena tez byla wielka:tak:, w porownaniu z moja:-D

Tak Lady ma dobermana, moi rodzice mieli, tez byla zaje.......

Powiem Ci ze kazdy zwierzak to radosc ale najgorsze sa chwile kiedy odchodza, no a z tym sie tez trzeba liczyc:-(

Lady z tym koceniem:-D:-D, to ciezka sprawa, Froxy moj chcial dopuscic, ja zwlekalam, balam sie bo ona taka malutka byla ( bo to miniaturka i wazyla 1.1kg), i to byla moja ciagla malenka corcia, i ze jeszcze czas i w ogole, no i nie zdazyla:-(, teraz tez mowi ze ta to doposci, ale ona jest tez taka malutka i ja sie poprostu boje o nia:baffled:, bo by bylo dobrze znalezc samca mniejszego z tym moze byc problem:-(, ale.... jak by tak sie stalo, to ci do Polski w skarpetce przemyce:tak::-):-D

Aduś choruj, choruj na mopsiki, bo to cudowne psiaki:tak:
Reniu wiem co czujesz, moja Mopsia to też moje dziecko, taka malutka, delikatna, tylko do kochania:-)
dla Aduśi by się jej jeszcze bardziej chciało mopsika. Pierwsze zdjęcie jak Mopsia była malutka, to było nasze pierwsze spotkanie (2lata temu)
a drugie tak sobie śpi w swojej budce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry