reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zwolnienia L4, sprawy urzędowe..itp.

ja już nawet w zeszłym roku sobie odliczyłam zniżkę na dziecko, wprawdzi wyszło tego niecałe 100zł, bo Grudniak, ale zawsze coś :)
Phelania, ja też jeszcze Pitu-11 nie dostałam, księgowa zawsze, co roku mówi, że w tym roku będą PITy szybko, a i tak pod koniec lutego je dostajemy :/

my jeszcze składamy wniosek o zwrot VATu budowlanego, więc liczę, że jakaś grubsza kaska nam wpadnie. Na wiosnę trzeba dom ogrodzić, bo psy od sąsiadów uciekają im przez płot i biegają gdzie popadnie.

reklama
My  tez juz w zeszszlym roku rozliczalismy sie za Zuzke a i w zeszlym roku nie wiem jak teraz jezeli zona nie pracowala a maz tak to mozna bylo sie rozliczyc i 550 zl sie nalezalo 

Tak jest Maleństwo!!W moim przypadku w tym roku, jeśli rozliczacie się oboje a nie oddzielnie...chyba jakoś tak!

Freiya chyba jest, bo dzis mojej ksiegowej dalam rachunki za caly tamten rok:)

W tamtym roku i my dostalismy za dziecko dodatkowo ok 100zl.
I remontową róznicę VATu juz tez nam wyliczyła, za ramont kuchni, niby niewiele ale zawsze pare groszy wpadnie:) Pozostało tylko czekac.

reklama
Dziewczyny bo ja to jestem, taka ciemna w tych Pitach ze jakas masakra:p

Powiedzcie mi my z P malzenstwem nie jestemy, ja nie pracuje nigdzie, P pracuje ale umowe ma na pol etatu, wiec jakies marne grosze ale rozliczac mam sie z nim czy nie moge??
Pewnie i tak nic nie dostaniemy bo nie bedzie z czego tego odliczyc, ale moze.. ??

Do góry