@jakdotegodoszloniewiem Tam gdzie pracowałam - kontrola była KAŻDEGO zwolnienia ciążowego... A w większości były kobiety pracujące na pół etatu za połowę najniższej krajowej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja koleżanka od 3 lat walczy o kasę z ZUS. Wygrała sprawę, ale ZUS złożył apelacje.@jakdotegodoszloniewiem Tam gdzie pracowałam - kontrola była KAŻDEGO zwolnienia ciążowego... A w większości były kobiety pracujące na pół etatu za połowę najniższej krajowej![]()
Zycie jest różne więc nie zawsze jest tak samo.Pracowałam w kadrach, teraz mam swoją firmę.
Firma nie może robić, co chce. To jest mit. Pracownik ma bardzo dużo praw i często jest „świętą krową”, której nie da się zwolnić. Zdecydowaną większość spraw w sądzie pracy przegrywa… pracodawca.
Bardzo dużo moich koleżanek ma teraz wstrzymaną kasę z ZUS, bo sprawa jest w toku. Kontrolują z reguły kobiety zarabiające powyżej 4 tys. brutto.
Za 3 h powiem o ciąży w pracy, trzymajcie kciukiZycie jest różne więc nie zawsze jest tak samo.