reklama

Życzenia -Gratulacje ....

Ja też się dołączam do gratulacji:tak:. Ledwie dzień mnie nie było na forum a tu TAKIE zmiany.

Trzymaj się Monika, zdrowiej szybciutko i ciesz się maluchem. Tak ci zazdroszczę;-).

reklama
Monika-a powiedz jak zniósł to Mały, wszystko było ok?:confused:
Z małym wszystko ok, tylko miał żółtaczkę i ta lampa do naświetlania troszkę go osłabiła tak że musieliśmy jeden dzień dłużej posiedzieć ( bo już nas wypisali ale cofneli wypis w ostatnim momencie - a ile potem było mojego płaczu bo już byłam spakowana do domu i prawie w drzwiach a tu spowrotem). Teraz mały co jakiś czas robi się żółty, a potem mu mija i tak co jakiś czas.

Z małym wszystko ok, tylko miał żółtaczkę i ta lampa do naświetlania troszkę go osłabiła tak że musieliśmy jeden dzień dłużej posiedzieć ( bo już nas wypisali ale cofneli wypis w ostatnim momencie - a ile potem było mojego płaczu bo już byłam spakowana do domu i prawie w drzwiach a tu spowrotem). Teraz mały co jakiś czas robi się żółty, a potem mu mija i tak co jakiś czas.

To super, duzo zdrówka:-) dla maluszka.

Tau.gif

Kochana Tau!

Z okazji Twoich $@)*$^%@*$^-tych urodzin życzę Ci wszystkiego naj naj naj
- żebyś już zawsze była taka urocza, słodka, życzliwa, kochana, serdeczna.

Jestem szczęśliwa, że Cię poznałam i wzruszona faktem,
że mogę Ci to wyznać na tym oto Forum...

Całusy i uściski!

:-D:-D:-D

Tau_1.gif

Kasiu slicznie Ci dziekuje!
Kalinie tez podziekuje, aczkolwiek w szczerosc jej zyczen do konca nie wierze, bo jakby na to nie patrzec, to ksiazkowy przyklad dwulicowca ;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry