reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
I mnie też proszę zaliczyć do tych co myślały, że wątek pomyliły a tu proszę taka niespodzianka

Gratuluję Moniko z całego serca, dużo zdrówka dla was i czekam jak wszyscy na relacje i zdjęcia:tak:

No cudnie teraz to już z górki dziewczyny:tak:

Dziewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za gratulacje :-D A co do majowego obciachu hehe to ja zaciskałam nogi bo mały by się jeszcze w kwietniu pojawił ale przeczekaliśmy i mamy 1 majowego chłopaczka :-D
Czujemy się już dobrze chociaż mnie nadal trzyma baby blues :-(
A prawda wygląda tak: pojechałam do szpitala w poniedziałek 27 kwietnia z okropnym bólem głowy i wymiotami- a trafiłam na salę przedporodową (ze skurczami-których nie czułam) z rozwarciem na 1 palec no i mimo usilnych starań 1 maja trafiłam na stół i o 16.05 zostałam mamą.
Teraz próbuję odnaleźć się w domu z maluszkiem bo dopiero dzisiaj wyszłam ze szpitala, jak odpocznę to poopowiadam wam wrażenia i wkleję zdjęcie Filipka.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ- a wy się jeszcze wstrzymajcie bo wcześniaki mają gorzej :-D

Dziewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za gratulacje :-D A co do majowego obciachu hehe to ja zaciskałam nogi bo mały by się jeszcze w kwietniu pojawił ale przeczekaliśmy i mamy 1 majowego chłopaczka :-D
Czujemy się już dobrze chociaż mnie nadal trzyma baby blues :-(
A prawda wygląda tak: pojechałam do szpitala w poniedziałek 27 kwietnia z okropnym bólem głowy i wymiotami- a trafiłam na salę przedporodową (ze skurczami-których nie czułam) z rozwarciem na 1 palec no i mimo usilnych starań 1 maja trafiłam na stół i o 16.05 zostałam mamą.
Teraz próbuję odnaleźć się w domu z maluszkiem bo dopiero dzisiaj wyszłam ze szpitala, jak odpocznę to poopowiadam wam wrażenia i wkleję zdjęcie Filipka.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ- a wy się jeszcze wstrzymajcie bo wcześniaki mają gorzej :-D

Najwazniejsze ze wszystko jest OK :-) wracaj do formy a my cierpliwie czekamy na swoja kolej i zdjecia maluszka oczywiscie :-)

Gratulacje !! :) Nie mogę uwierzyć, że już się zaczęło :) myślalam, że w połowie maja zaczniemy taki wątek :) ale ten czas leci...a tak wogóle to jak już się zaczęło, jak jedna już urodziła, to teraz już u nas poleci :) o kurcze...ciągle jestem w szoku :-D

tez myslalam ze ten watek pojawi sie za jakis czas a to jest dowod na to ze nie znamy dnia ani godziny :P wiec miejmy sie na bacznosci hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry