reklama

Życzenia -Gratulacje ....

Monika kurcze zatkało mnie normalnie:szok::-D Wielkie gratulacje. Mam nadzieję, ze Ty i synio czujecie się dobrze:tak::biggrin2:. Odpoczywajcie teraz a jak dojdziesz do sił pisz zaraz co i jak
Pozdrawiam Was serdecznie

Czyli Lublin górą:cool2:;-):tak::-D:-D:-D

Pozwolę sobie jednak zauważyć, że to obciach być czerwcówką i urodzić w maju :-p na dodatek w święto pracy :-p:-p:-p

albo w rocznicę wejścia do Unii Europejskiej - jak kto woli;-):-D

a że majowy obciach to i fakt;-):-D

Monika jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje Monika!!!!

Jej myślałam, że przypadkiem pomyliłam się i wlazałam na jakiś obcy wątek- bo przecież u nas nie ma takiego :-) :szok::szok::szok::szok::szok: jej jak sie maluchy śpieszą.... aż mi ciary przeszły..... bo jak się już zaczęło to....... tylko kiedy???

Monisiu-serdeczne gratulacje, dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka:-):-):-)

Myślałam, że coś pochrzaniłam w kompie i coś się pomieszało a tu taka radosna niespodzianka:szok::-)

Oczywiscie gratulacje :-) i wszystkiego dobrego :-) kurde teraz sobie zdjae sprawde, ze zaczniemy sie sypac po troszku grrr.....

Ja również raz jeszcze z całego serca gratuluję!
Rany, ale jestem wzruszona :surprised:

Ale powiem Wam, że teraz to się zaczęłam bać na poważnie:szok:
A ja wręcz odwrotnie. Ja chcę żeby już był koniec czerwca!!!!!!!!! :tak:

A może jeszcze jakiś wątek Nasze Maluszki, czy coś w ten deseń, coby fotkę wkleić Malucha itp.? Tak nieśmiało proponuję :zawstydzona/y:

[/QUOTE]A może jeszcze jakiś wątek Nasze Maluszki, czy coś w ten deseń, coby fotkę wkleić Malucha itp.? Tak nieśmiało proponuję :zawstydzona/y:[/QUOTE]

Jestem za fajnie bedzie pozniej zobaczyc nie tylko oczami wyobrazni :-):tak:

reklama
Monika, GRATULACJE, a myslalam, ze to ja bede pierwsza:tak:;-)
Co do "obciachu", to mnie sie chyba bardziej podoba rodzenie w maju niz w czerwcu:tak::-D i chetnie chcialabym sie na ten "obciach" zalapac:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry