reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
He he no i jestem pierwsza :-D
Drogie dziewczynki oficjalnie informuję iz 1 maja 2009 r o godzinie 16.05 na świat przyszedł mój synek Filip.
Jak odpocznę to opiszę co i jak narazie po 11 dniach w szpitalu jestem padnięta :-D

MONIKA GRATULACJE!!!!! ja poprosze wage i wzrost kurcze zaczelo sie :)))

I oto kochane czas rozpoczac nowy wątek oświadczam ze mamy pierwszego czerwcowego maluszka :)

MONIKA_M najszczersze gratulacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OOOO MOJE GRATULACJE!!!!

Czekamy z niecierpliwościa co u was....jak nabierzesz sił napisz nam jak to sie stało ze masz juz synusia przy sobie!!!!!

Drogie dziewczynki oficjalnie informuję iz 1 maja 2009 r o godzinie 16.05 na świat przyszedł mój synek Filip.
Jak odpocznę to opiszę co i jak narazie po 11 dniach w szpitalu jestem padnięta :-D
Wielkie gratulacje :-):-):-):-):-)fantastyczna wiadomosc...no to juz wiadomo ktora czerwcowka pierwsza :)

Monisia serdeczne gratulacje
az mnie dreszcz przeszedl,dopiero co dzielilysmy sie wrazeniami z pierwszych miesiecy ciazy a tu juz mamy pierwsza mamusie:-):-):-)Ja tez omal nie zaliczylam sie do majowek przez tea moje ostatnie przezycia,ale dzidzia twardo sie mamusi trzyma:-D:-D
Monisia jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!

GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA!!!!!

no to trzeba założyć wątek wspomnienia z porodówki!!!!
Nieprzypuszczałam że akurat ty będziesz pierwsza raczej podejrzewałam Carmi albo Agatke a tu prosze 1 rozpakowana , jeszcze raz gratuluje i pisz kochana co i jak!!!!

Monika- Gratulacje!!!!!

Ja mam od samego rana muchy w nosie ale jak Kasia wyslala mi wiadomosc na gg to nie moge zamknac paszczy z radosci.

A ja sie pobeczałam z radości kurcze jak ja urodze to chyba z miesiąc będe wyć:-D

Monika_m jeszcze raz gratuluje i czekamy na sprawozdanie

Kurcze jak to szybko leci......................................

reklama
No to jeszcze raz juz na wlasciwym watku:-D Gratuluje pierwszego majowo-czerwcowego bobasa:-D
Az mnie stres zlapal, teraz to sie dopiero zacznie, jedna po drugiej zaczniemy sie pewnie rozpakowywac:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry