reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zyczenia ... :):):):)

Mateuszku

Kolorowych snów,
Uśmiechu od ucha do ucha,
Pięknych bajek na dobranoc.
Własnego pieska i kotka,
Co dzień nowych przyjaciół,
Butów siedmiomilowych,
Gwiazdki z nieba,
Wspaniałych przyjaciół
I wesołej rodzinki

reklama
dziekujemy kochanym cioctom za pamiec...
ja na syzbko... Mati chor, dzisiaj sie rozchorowal buuu 38c goraczki jakis wirus.....tak mi go szkoda, taki marudka....mama nadziej ze niedlugo przejdzie...
a my w lodzi jestesmy, dzisiaj u rodzicow i dostepu do netu nie mam wcale, teraz tylko chwilek..
buziaczki, odezwe sie jak wrocimy do wawy, nie wiem kiedy

Mati, Zuczku!

w swietle tego, co napisala mama - przede wszystkim ZDROWKA!

A do tego jeszcze dorzucimy:
usmiechow co dnia
milosci
spelnienia marzen
dalekich podrozy
pieknych zabawek
pociechy z Rodzicow
wytrwalosci do odkrywania Swiata
szybko-gasnacej swieczki
i wszystkiego naj naj naj!

Sciskamy mocno!

Matisiek
ciocia Ania i wujek Marcin

A my dziś dokładamy się do życzeń dla wszystkich tatusiów w dniu ich święta aby zawsze mieli czas dla swych pociech i nigdy nie stracili dla nich cierpliwości ani nie zwątpili w ich miłośc:tak::-)

Kochany Mateuszku z okazji ukonczenia 1-go roczu zyczymy Ci duzo zdrowka,usmiechu,slonka,wiernych przyjaciol,wesolych zabaw,szalonych pomyslow,radosnego odkrywania swiata oraz spelnienia marzen i duzooo duzoooo milosci...Buziaczki:-)

My rowniez zyczymy tatusiom 100 lat i 100% gotowosci do zabaw ze swoimi pociechami :-)

Wojtusiu kochany
Bądź zawsze roześmiany
Słuchaj się mamy i taty
Miej zawsze dużo szczęścia,
Miłości, nadziei i wiary
Prócz tego z okazji roczku Twego
Szampańskiej zabawy
Wora prezentów
Dużo gości
A nade wszystko mnóstwo słodkości.

Życzenia składa Mateuszek z rodzinką

reklama