ana545
Mama Gabrysia
A ja Wam powiem jedno: zośka samośka dopieła swego. Tyle sie tu dyskutuje ,że hoho. Żyrafki za niedługo pójdą jak świeże bułeczki. I o to przeciez chodziło....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja Wam powiem jedno: zośka samośka dopieła swego. Tyle sie tu dyskutuje ,że hoho. Żyrafki za niedługo pójdą jak świeże bułeczki. I o to przeciez chodziło....

i ani jej ani mi to nic nie daje, bo nadal nie może ani ona ani ja pozwolić sobie na gumowe zabawki za 50 czy 60 zł, nie wspominając o szmacianej lali za 130:-):-):-) czyli nie zarabia takich kokosów, a ty nadal wspierasz nie ją tylko prezesów:-) i tak uważam, że żyrafa nie jest warta takiej kasy.10-15 zł to max:-)
pozdrawiam i kończę ten wątek, bo będziemy się dochodzić w nieskończoność:-)
. Cala ta afera to pewnie dlatego, ze niestety wiekszosci z nas na to nie stac....
Ja sama jak mam do wyboru produkty fairtrade, a pomysle sobie np. , ze moze w tym roku uda nam sie wyjechac gdzies na wspolne wakacje( pierwsze, bo odkad jestesmy razem- a to juz 10lat- to na takowych nie bylismy
....), oczywiscie wybieram to drugie
... byc moze i samolub ze mnie
. Ale jesli kogos stac, to oczywiscie super, ze takie produkty kupuje.... ale nie liczylabym na to , ze przecietnie zarabiajace osoby to kupia

.....
i nie kupilabym jej nie zaleznie czy za 5, czy za 50 zl.........

Ratujcie!
Siostra miała mi zamówić tą żyrafę a zgubiła link do strony allegro.ja siedzę dziś cały dzień i nie mogę nigdzie jej znaleźć.

Na pierwszej stronie tego tematu jest link ( ja go podalam ) do sklepu internetowego, jezeli to cos Ci pomoze![]()

to powinnas zarzadac zwrotu pieniedzy