reklama
awunia1234
Fanka BB :)
marka1307 he he, też tak mam czasem, maluch się układa na pęcherzu i co 15 min biegam 
Karpula to dzidzia wielka, gratki
Anneeczka na pewno wtedy dostaniesz, a jak nie to się upomnij :-) czasu jeszcze masz mnóstwo na zrobienie tego badania, więc spokojnie
Ja mam w piątek usg :-) Będę podglądać dzidziusia i zdam relację

Karpula to dzidzia wielka, gratki

Anneeczka na pewno wtedy dostaniesz, a jak nie to się upomnij :-) czasu jeszcze masz mnóstwo na zrobienie tego badania, więc spokojnie

Ja mam w piątek usg :-) Będę podglądać dzidziusia i zdam relację

Karpula
Zaangażowana w BB
dzidziunia ma długie nogi po mżu który ma 204cm
a ja 164 

Pieknaszyszunia
Ja dziś na 15:00 mam lekarza na NFZ, lekarz się dowie co nosze pod serduszkiem, bo nie wiem czy pamiętacie kazał mi iść prywatnie się dowiedzieć, to go poinformuje...

nie ważne ze chodzę non stop prywatnie
, ale może skieruje mnie na glukozę i inne badania na NFZ, biorę tez zwolnienie, akuratnie przed ślubem odpocznę moze;-)

mamaktosia
Ja już po wizycie , tak w skrócie wszystko ok :-) szyjka długaśna i pozamykana , badanka i ciśnienie ok . Dostałam znowu skierowanie na krew , mocz i ta cholerną glukozę , z synem nie miałam robionej bo mam zawsze za niski cukier , ale teraz dał bo chyba stara już jestem
Następne usg za ok miesiąc , bo podobno teraz nie ma sensu jak wszystko jest oki .
Aneczka - nie martw się glukozę robi się do 28 tc więc masz czas jeszcze , ja mam 25 tc i kazał zrobić za 2 tyg.

Aneczka - nie martw się glukozę robi się do 28 tc więc masz czas jeszcze , ja mam 25 tc i kazał zrobić za 2 tyg.
angelika1609
Super, że wszystko okej z waszymi maluszkami oby tak dalej ;-) Ja z moim maluszkiem idę w poniedziałek już nie moge się doczekać :-)
mb89
Aneczka na pewno, bo glukozę robi się raczej od 24 tc. To wtedy wzrasta ryzyko cukrzycy:-)
mamaktosia
Oregano -
wow jaka duża dzidzia ! gratulacje udanej wizyty 

reklama
awunia1234
Podziel się: