Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
ja piłam 75g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, że do przeżycia, ale zdecydowanie za słodkie toto. Mój organizm wariuje, dostaję taką dawkę uderzeniową cukru, że od razu pąsowieję i serce mi wali jak młotem. Nie jest to miłe. Ja się tam cieszę, że szłam uprzedzona doświadczeniem koleżanek
. Pan doktor który robił usg3D powiedział że jest raczej pewny i że za 4 tygodnie na pewno mój lekarz prowadzący to potwierdzi. Ja to chyba uwierzę dopiero jak urodzę
. Dzidzia zdrowa, warzy ponad pół kilogramy. (Pierwszą sukieneczkę już kupiłam
). Teraz już będę miała wyprawkę i dla chłopca i dla dziewczynki
będę przygotowana na każdą niespodziankę.nosz kurde...a ja nie dostalam zadnego skierowania na glukoze! ...a nastepna wizyta w 24tc...moze dopiero wtedy dostane?
Dziewczyny ale nam dzidzia zrobiła psikusa, na to wychodzi że będzie jednak dziewczynka. Pan doktor który robił usg3D powiedział że jest raczej pewny i że za 4 tygodnie na pewno mój lekarz prowadzący to potwierdzi. Ja to chyba uwierzę dopiero jak urodzę
. Dzidzia zdrowa, warzy ponad pół kilogramy. (Pierwszą sukieneczkę już kupiłam
). Teraz już będę miała wyprawkę i dla chłopca i dla dziewczynki
będę przygotowana na każdą niespodziankę.
fajna taka niespodzianka
ja cię dopiero teraz skojarzyłam z forum poronienia i ciąża po ...o matko , ale mam zapłon , też już widzę drugi bobas 

(do następnego usg). Pyta się mnie czy synka kąpię, no kąpię mówię nawet codziennie to on na to, to wie pani jak wygląda chłopak, no tak, no to on na to, to niech pani zobaczy swoją córeczkę teraz.
: