reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

cześć Babeczki,
ją to chyba dziś nie zasne, Młody tak szaleje w brzuchu od 2 godzin że masakra... Przy ostatniej pełni księżyca też tak było ciekawe... może faktycznie to ma znaczenie. Podobno notuje się dużo więcej narodzin w tym czasie. Pełnia w październiku przypada na 19 czyli ok tygodnia przed moim terminem ;) pozyjemy zobaczymy.

reklama
aleksiel coś z tą pełnią musi by moja siostrzenica sie urodziła w pełnię a MOJ mały wczoraj też dokazywał a ja sie zastanawiałam czemu... :-) Sobie też sprawdziłam pełnię w grudniu i jak by nie było wypada w okolicach mojego terminu hmmm zobaczymy czy sie to sprawdzi :-D

Hej hołk

Ja jestem też z kuj-pom - Brodnica :) A o Wasielewskim też słysząłm że dobry

Melduję się, że u mnie ok, wczoraj położna słyszałam najpiękniejsze bicie serca i dwa kopiaki :) powiedziała, że bóle głowy ok, że przejdzie mi po 20tyg, mam jeść i pić i tyle. Następna wizyta dopiero za 2mce.

Nic mi się nie chce, ale to nie nowość, poza tym po staremu - praca - dom - dziecko i tak w kółko

Czesc dziewczyny, rowniez jestem tutaj nowa :) ja dzidziusia spodziewam sie na lutego 2014 roku, na wsypy jedziemy w pazdzierniku, rowniez jestem pelna obaw ze wzgledu na moj marny angielski.. :(

Dolaczam sie do teorii pelni ksiezyca, tez msm za soba bezsenna noc I szalenstwa mlodego ;)

Witam nowe mamusie! Zrobcie dziewczyny sobie suwaczki bedzie widac co I jak z terminem ;)

Padlam po wczorajszysz zakupach, ale oprocz stanikow do karmienia to mam wszystko dla siebie do szpitala I po :) dla malego jeszcze dwa najwieksze wydatki - wozek I fotelik do auta.. ale to w przyszlym miesiacu chyba, nie chce zeby mi stalo w donu a z miejscemkrucho :/ jeszcze chcemy ogarnac living rroom przed listopadem - wymienic kanapy, wyprac dywany.. troche pracy nas czeka :)

Cześć ja mieszkam w Anglii i z moim angielskim tez nie jest najlepiej, na szczęście mąż umie dobrze po angielsku. Z tego co wiem to do porodu dadzą translatorkę :-) niestety jak sie chodzi do położnej to tam nie ma żadnego tłumacza :-( głupio bo ostatnio byłam sama i nie zbyt wszystko rozumiałam ale dasz rade pozdrawiam

reklama
Cześć ja mieszkam w Anglii i z moim angielskim tez nie jest najlepiej, na szczęście mąż umie dobrze po angielsku. Z tego co wiem to do porodu dadzą translatorkę :-) niestety jak sie chodzi do położnej to tam nie ma żadnego tłumacza :-( głupio bo ostatnio byłam sama i nie zbyt wszystko rozumiałam ale dasz rade pozdrawiam
do poloznej tez jest tlumacz, musisz przy zapisie na nastepna wizyte powiedziec ze chcesz tlumacza ew, musza zadzwonic i telefonicznie tlumaczyc, nie daj sie nie chce im sie placic to cie klamia.

Do góry