reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
hej dziewczyny, jeszcze sie tutaj nie udzielalam bo pisze w watku blizniakowym ;)
wpadlam napisac ze w tesco ruszyla promocja pampersow 3for2 wiec wychodza super cenowo i moze ktorejs sie przyda ktora chce robic zapasy ;)

ja oczekuje dwoch coreczek i mam cc 10.09 mieszkam w hampshire ;)

Co do bariery językowej jestem zdania chcesz tu mieszkać , rodzić, żyć musisz się uczyć i liczyć na siebie ja przyznam się ,ze póki nie zaszłam w ciążę nie znałam zbytnio fachowego słownictwa moim pierwszym krokiem było zrobienie sobie słowniczka ciążowego i rozpiskę historii moich chorób i dolegliwości. Moja położna była bardzo zadowolona z tej listy :-) Dużo zależy od nas czy chcemy sie porozumieć, teraz moje spotkania z nią to czysta przyjemność zawsze się pyta czy mam jakieś pytania |a gaduła z niej pierwsza klasa| .

towicz czekaj, źle cos napisałam ;-)staniczków typowo do karmienia jeszcze nie mam, ostatnio w ciąży z Amandą kupowałam w debenhams - bo można mierzyć, ale teraz nie wiem, może na ebay upoluje? a kupiłam dwa staniczki comfrot bra na noc, takie http://static.groupon.co.uk/98/95/1334665539598.jpg , jak sporo mleczka to wkładki też i w nocy pójdą w ruch :tak:

husky witamy :-) no proszę! bliźniaki!! :-D były już wcześniej w rodzinie czy to była prawdziwa niespodzianka;-)? dziękujemy za cynka o pieluchach ;-) jak Twoje królewny są ułożone? czy sama zdecydowałaś że chcesz cesarkę?

ps. czy byłybyście chętne na prywatną grupe na facebooku?

To i ja się chętnie przyłączę:) termin mam na pocątek kwietnia, to moja pierwsa ciąża. Za tydzien mam pierwszą wizyte u polożnej. Poczytałąm trochę tego Waszego wątku, więc już wiem mniej więcej czego się spodiewać :)

Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie i doradzicie w potrzebie :)

Objawy mam niewielkie, czsem bóle podbrzusza, , mdłości sporadyczne i bardzo lekkie. jem za dwoje, taki mam apetyt.
Byłam już u polskiej ginekolog, tu w uk i mam zdjęcia, ale tylko pęcherzyka i małego ciałka żółtego, bo byłam jakoś w 5tc. nie wytrzymałabym do tego pierwszego scanu, wyobraźnia dzialala i sie balam czy tam napewno w odpowiednim miejscu wszytsko jest ;)

Teraz tez się stresuje i najchętniej chciałabym miec rentgen w oczach :|

Pozdrawiam serdecznie :)

Witam wszystkie nowe mamusie :-D, ale fajnie ze nas coraz wiecej :tak:.
Ja jutro mam modwife a za rozwne 2 tyg. nareszcie scan :laugh2:, tyle wyczekalam ze sama jestem w szoku ;-).
Czuje sie swietnie :tak:, no i brzuszek juz widac, wiadaomo 3 ciaza to szybciej wyskoczyl ;-).
U nas dzis pada a wiec raczej zapowiada sie dzien w domku, no a za 2 tyg. koniec wakacji i szkola ;-). Tak mi sie zlozylo ze zaprowadzimy mlodego do szkoly i bedziemy leciec na scan :tak:.

agatakat jest Zaaaaa żeby utworzyć taką grupę na FB :-) może któraś pochwaliła by sie swoim brzuszkiem :-D wiem, ze też tutaj można takie tworzyć mam taką na swoich grudniówkach 2013
/muszę się wybrać do debenhams/

Kali witamy i zawsze poradzimy -ja też nie wytrrzymałam do pierwszego scanu i w 9tc poleciałam prywatnie :tak:

mamcia udanej wizyty u położnej /wszystkie ciążę prowadzi ci ta sama położna?/

reklama
Towicz, polozna napewno bede miala inna bo poprzednia juz nie pracuje. Mam nadzieje ze bedzie wporzadku :tak:. A z ta strona na Fb to nie wiem o co chodzi :rofl2:.

Do góry