reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Pełna_nadziei, mojesamopoczucie jest na 4. Ale powodów do narzekań nie mam powodu.
Trochę mnie kłuje po lewej stronie no i zgaga jest wszechobecna. Ale co tam, może być, żeby tylko się udało:tak:

Witam was kochane :-)
Ja dziś zrobiłam sikańca i oczywiście jedna krecha.Dziś jest mój ósmy dzień od transferu blastocysty i już powinna być jakaś kreseczka choć minimalna jeżeli by się udało ale wychodzi na to,że się nie udało.Ach brak słów dosłownie jestem załamana :-:)-:)-:)-(

Agusiapela, powiedz mi kto Ci pozwolił robić sikańca???? No kto????
Normalnie przełożyć przez kolano, lać i patrzeć, czy równo puchnie. Ale kobiet w ciąży się nie bije,
więc tylko pogrożę palcem!!!!
Sikaniec nie jest miarodajnym sprawdzeniem, czy jesteś w ciąży. Niektórym dziewczynom wychodziła druga blada kreska
w 17 dpt. A innym jeszcze później.
Także wyrzuć, zapomnij, a we wtorek pobiegnij na betę.

Agusiapela, powiedz mi kto Ci pozwolił robić sikańca???? No kto????
Normalnie przełożyć przez kolano, lać i patrzeć, czy równo puchnie. Ale kobiet w ciąży się nie bije,
więc tylko pogrożę palcem!!!!
Sikaniec nie jest miarodajnym sprawdzeniem, czy jesteś w ciąży. Niektórym dziewczynom wychodziła druga blada kreska
w 17 dpt. A innym jeszcze później.
Także wyrzuć, zapomnij, a we wtorek pobiegnij na betę.

Buziaczek dla ciebie :-)
Wiem kochana,że testy sikane nie są miarodajne ale pisało na nim,że wykrywa ciąże już w 6 dniu od zapłodnienia czyli u mnie powinien już coś wykryć. Poza tym nie mam żadnych objawów itp cyce mam tylko jak donice od luteiny prawie jak Pamela he he :-)

Agusiapela, pamiętaj, że brak objawów, to także objaw.
I nie doszukuj się, bo każda z nas inaczej reaguje i przechodzi ciąże.

Ja za pierwszym razem przekopałam cały net w poszukiwaniu objawów. I prawie wszystko mi się zgadzało, łącznie z plamieniem implantacyjnym. I co? I nic!!!! Także nie ma reguły, że jeśli ktoś ma objawy, to jest w ciąży, a jeśli ktoś ich nie ma, to znaczy porażka. Nie, nie.

reklama
Do góry