reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy ja od byle czego mam zgage więc mną się nie sugeruj ;-) Bierzesz coś na tą zgage? Bo to paskudne uczucie :-(

Agusia i jeszcze pewnie miałaś test o czułości 25? Nie ma mowy by wyszedł!!!! Wyluzuj, będzie dobrze :-D Twoja beta teraz to pewnie w okolicach 7 więc wiesz ;-)

Buziaki dziewczyny!!!!! ;-)

reklama
Smerfeta, na to paskudztwo pije sok pomarańczowy. Dzisiaj nabędę drogą kupna jogurt śmietankowy i płatki migdałowe, bo to podobno tez dobry sposób na pozbycie się świństwa.
W zanadrzu mam tabletki, ale to ostateczność.

Lawendowy ja od byle czego mam zgage więc mną się nie sugeruj ;-) Bierzesz coś na tą zgage? Bo to paskudne uczucie :-(

Agusia i jeszcze pewnie miałaś test o czułości 25? Nie ma mowy by wyszedł!!!! Wyluzuj, będzie dobrze :-D Twoja beta teraz to pewnie w okolicach 7 więc wiesz ;-)

Buziaki dziewczyny!!!!! ;-)

SMERFETKA-tak kochana o czułości 25 myślałam,że to jest ok :tak: Ach koniec z sikańcami bo zwariuje od nich.Betke zrobię we wtorek i koniec :-)
Dziś mam od rana straszny ból głowy ale to pewnie migrena bo mam ją często.
Zapomniałam wam napisać,że od wczoraj mierzę tempkę z rana i wczoraj było 37 a dziś 37,1 może to dobry znak choć w tą temperaturę nie za bardzo wierzę ale........

kwiatuszek prof. dał mi tylko kartkę na której zapisał scratching plus leki i przybił pieczątkę ale to nie wygląda jak dokument bardziej chodzi o to żeby pamiętał co nam mówił i co mam byś na następnej wizycie, noszę ją jak relikwie w portfelu.

Lawendowy i sok Ci pomaga? Toż to szok! ;-) bo sok jest kwaśny a zgaga to właśnie nadmiar kwasów żołądkowych. Na zgage gdy myślę że a nóż się udało, czyli po owu, z rana na czczo pije wywar z siemienia lnianego, w ciągu dnia pije mleko, jem migdały, no i śmiało można ssać Renni bo on ma naturalne składniki :-)

A ten test z tego co kojarzę ma czułość 10:-)

Smerfeta, sok pomarańczowy zarekomendował gastroenterolog, kiedyś dawno temu, mojemu M.
I przynosi ulgę prawie tak samo, jak mleko.
Ja niestety nie pijam mleka od 9 miesiąca życia, więc patent z mlekiem nie przejdzie.
A zgaga jest na bank od dupka.

Cześć dziewczyny, ale jestem zalatana w weekend, znajomi chyba chcą mi zoorganizować czas do bety:-) Wczoraj jedni pojawili się na obiedzie, druddzy przyszli wieczorem z kochanym synkiem 2,5 letnim Frankiem, zostali na noc, bo nasi M się uśpili. Dziś poszli po śniadaniu. No i mamy zaproszenie do nich na kolację, lub do jeszcze innych:tak:
Ja się czuję bardzo dobrze, poza jednym niuansem-mam strszanie podrażnioną psiochę, aż spuchniętą, odparzoną i podrażnioną na zewnątrz i wewnątrz. Chodze w lekkim rozkroku bo nie wyrabiam, a dziś nawet wybudziłam się o 6 rano ze świądem:dry:tragedia od tej luteiny a trzeba będzie ją brac do 3 miesiąca ciaży podobno:dry: teraz sobie okłady z rumianku bo po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y:
moje maluszki dziś mają 6 dobę, w tym tyg powinny się wgrzyać w mamusię i oby zostały na całe 9 miesięcy:tak:

reklama
Do góry