reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej, hej:-) Ja tylko na chwilę, bo zaraz pewnie mała się obudzi, a po za tym to mam dzisiaj duuuużo do przygotowania przed chrzcinami , to już w tą niedziele...aż się boję ehhh;-) No i dzisiaj na 16 na szcepienie i do lekarza w sprawie kupki...dzisiaj 11 dzień już nie robi...

Mikoto- kochana widzę, że ty to tak jak ja z tymi szpilkami heheh. Ja na chrzciny zakładam moje chabrowe piękne, wysokie jak cholera szpilki i dziękuje bogu, że będę prowadziła wózek, bo inaczej na tych marmurach w kościele pewnie zaliczyłabym orła :D
Robaczku-zdecydowanie twardy materac ale na sprężynach (ja bym taki kupiła)
Wisienka- a możesz pić melisę? To cię zawsze troszkę uspokoi, a małemu nie zaszkodzi:)

Dzień dobry :-) Dzieci w szkołach , Jaś drzemkę sobie uciął a ja z kawką .
Kingusia - ja tam myślę , ze możesz zmienić , nawet poradnię . Powiedz , ze jesteś niezadowolona i tyle . W końcu po to dali możliwość wyboru . Wredne takie gadanie i nie wiadomo po co :wściekła/y:.
Dmuchawiec - mówiłam , ze kruszynka ;-). Jak ja bym chciała mieć 65 kg :sorry2:.
Wisieńka - uważaj na siebie kochana . Dobrze , że do tego lekarza się zapisałaś :tak:
Isis - te plecaki szkolne to dramat jakiś !!! Ja ledwo to podnoszę a te dzieciaki połowę dnia z tym biegają :no:
Anilek - mije kobietki to bałaganiary jakich mało i leniwce. Sprzątać im się nie chce. Wojtek już prędzej pokój swój ogarnie niż one . Więc posiadanie córki nic nie gwarantuje kochana :tak:

Ostatnia edycja:
Anilku- obawiam sie ze moje odgruzowywanie od Twojego nie różni sie za bardzo:sorry2: Albo mam jakieś dziwne dziewczynki, albo popełniłam błąd wychowawczy za małą przywiązując wagę do utrzymywania ładu i porządku:baffled: Pszczoły nie znoszą sprzątać-to dla nich największa kara. Ostatnio nawet wpadły na pomysł, ze nie beda bawić się w swoim pokoju, bo nie beda musiały w nim sprzatać:sorry2:

Anielek - mi tez waga jakos nie spada. Utescia wazylam sie i pokazalo 58,5 wiec bylam szczesliwa, a wrocilam i weszlam na wage w domu a tu 60 :crazy:

Dmuchawcu - rozbawilas mnie do lez ta sukinka.... glosuje za odkrytymi plecami :rofl2:

Kingusia - wszystkiego naj naj dla 3 miesiecznej Laury !!

Tez musze odgruzowac mieszkanie. Od powrotu tylko poprasowalam wszystko i tyle. Kurzu tyle ze ho ho ! moze dfzis w przerwach na spanie zaczne cos robic :) ambitny plan

WIecie moze co u Xez slychac?? dawno jej nie bylo ani na bb ani na fb - chyba ze cos przegapilam

Dmuchawiec oplułam monitor przez ciebie z tekstem o odsłonietych plecach :-D:-D:-D i pomysł pszczółek bardzo logiczny jak nabałaganią w Twoim pokoju to Ty bedziesz sprzątac bo w końcu to Twój pokój :-D:-D:-D

ja tez mam 65 kg ale mam wzrostu 164 to bardziej widać ta tusza niż przy Twoich 170 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nie wiem co mi sie stało miałam już prawie płaski brzuszek a teraz znów taka opona sie zrobiła co dzień obiecuje że bede ćwiczyc i na obietnicac sie kończy bardzo nie lubie ciwiczyc a wiem że mam silna wolę bo zawsze jak sie zaparłam to chudłam w zeszłe lato schudłam do 56 kg a teraz nie moge sie zebrać w sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
ja chyba dziś pujde po kaszke i dodam jak Korba do mleczka pół miareczki bo mój mały smok sie chyba nie najada bo wszamie całą butlę taka 150 ml jak dosypie mleczko to jest pełna a ona ciągnie powietrze i dalej sprawia wrażenie głodnej :szok:jak jej dodam troszke kalorii to może sie bardziej nasyci tylko nie wiem jaki smoczek mamy z nuka on jest od 0-6 a taki do kaszek to będzie chyba za duży na jedna miareczke kaszki :baffled:

dzisiaj piekne słoneczko ja korzytam i piore od 2 dni bez przerwy wszystko co mam pościele ręczniki wszystko bo potem bedzie zimno to nie ma gdzie tego suszyć
jak sie niunka obudzi to idziemy korzystać z ciepłego dnia :tak:
robaczek mój Dawid ma twardy materac jest tak wygodny że jego łóżko to jest najwygodniejsze a naszym domu
lece bo misa słychac chyba mala sie budzi

reklama
Terii - ooo wdize , ze Darii apetycik tez juz dopisuje. Pamietam jak nie dawno dziwilam sie ze wypija 90ml i jej starcza :)

Ja juz zglupialam kiedy co wprowadzac. Lekarz napisal mi ze w 5 miesiacy zupki, kaszki itp. ALe na poczatku piatego czy jak skonczy 5 ??? (ale to juz 6 bedzie|). WIec chyba na poczatku co?? w sumie wszstkie sloiczki sa 4+....

Maly przysnal wiec lece kuchnie sprzatac :)

Do góry