Kingusia91
Fanka BB :)
Jestem Dmuchawcu kochany, jestem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
. 

Albo mam jakieś dziwne dziewczynki, albo popełniłam błąd wychowawczy za małą przywiązując wagę do utrzymywania ładu i porządku
Pszczoły nie znoszą sprzątać-to dla nich największa kara. Ostatnio nawet wpadły na pomysł, ze nie beda bawić się w swoim pokoju, bo nie beda musiały w nim sprzatać

i pomysł pszczółek bardzo logiczny jak nabałaganią w Twoim pokoju to Ty bedziesz sprzątac bo w końcu to Twój pokój 

ja nie wiem co mi sie stało miałam już prawie płaski brzuszek a teraz znów taka opona sie zrobiła co dzień obiecuje że bede ćwiczyc i na obietnicac sie kończy bardzo nie lubie ciwiczyc a wiem że mam silna wolę bo zawsze jak sie zaparłam to chudłam w zeszłe lato schudłam do 56 kg a teraz nie moge sie zebrać w sobie 
:-
jak jej dodam troszke kalorii to może sie bardziej nasyci tylko nie wiem jaki smoczek mamy z nuka on jest od 0-6 a taki do kaszek to będzie chyba za duży na jedna miareczke kaszki