reklama
witam ;-)
praca, praca, praca
śniadanko właśnie wciągnęłam ;-) czekam aż mi się jedzonko ułoży ;-) a spać mi się chce niesamowicie
marzy mi się łóżeczko moje wspaniałe i kochane, i wygodne ;-) byle do 16 a będzie moje 
potwierdzam
jako czerwcówka ;-)
wczoraj jak wróciłam od teściów, ślubny już był w domku i ani słowa o teście ... hmmm ... no nic, test położyłam mu w miejscu gdzie piżamę trzyma, więc czekałam cierpliwie ;-) wieczorem znalazł ;-) patrzy się i pyta: dwie kreski? Co to znaczy
normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) 
i dodam, że pierwsze słowa mojego męża brzmiały – ja to mam królewskie nasienie
wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) 
poranne plemniki są lepsze
hmmm... jeśli doszło do zapłodnienia wtedy co myślę ;-) (przynajmniej mam nadzieję, że wiem kiedy) ;-) to było u nas przed południem ;-) no tak 10/11 gdzieś 
ale Mrówek jest z bzykanka nocnego ;-) doskonale pamiętam to bzykanko
praca, praca, praca
śniadanko właśnie wciągnęłam ;-) czekam aż mi się jedzonko ułoży ;-) a spać mi się chce niesamowicie
marzy mi się łóżeczko moje wspaniałe i kochane, i wygodne ;-) byle do 16 a będzie moje 
... czerwiec to idealny czas na poród![]()
potwierdzam
jako czerwcówka ;-)wczoraj jak wróciłam od teściów, ślubny już był w domku i ani słowa o teście ... hmmm ... no nic, test położyłam mu w miejscu gdzie piżamę trzyma, więc czekałam cierpliwie ;-) wieczorem znalazł ;-) patrzy się i pyta: dwie kreski? Co to znaczy
normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) 
i dodam, że pierwsze słowa mojego męża brzmiały – ja to mam królewskie nasienie
wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) 
poranne plemniki są lepsze
hmmm... jeśli doszło do zapłodnienia wtedy co myślę ;-) (przynajmniej mam nadzieję, że wiem kiedy) ;-) to było u nas przed południem ;-) no tak 10/11 gdzieś 
ale Mrówek jest z bzykanka nocnego ;-) doskonale pamiętam to bzykanko

Dziewczyny co do prowadzenia wykresów właśnie wyczytałam, że plamienie implantacyjne lub spadek implantacyjny występuje bardzo rzadko, częściej natomiast występują wykresy trójfazowe-czyli dodatkowy skok w fazie lutealnej gdy temperatura jeszcze rośnie zamiast spadać przed @. To są tylko oczywiście obiecujące objawy, ale wcale nie muszą oznaczać ciąży.
Niech mnie któraś kopnie w tyłek bo świruję już, a gdzie tu do piątku!!
Niech mnie któraś kopnie w tyłek bo świruję już, a gdzie tu do piątku!!
ewka ja napewno Cie nie kopne bo mysle to samo co Ty o Twoim aktualnym cyklu
w instrukcji do fertilityfriend.com tez o tym pisza. jak wytrzymasz z testowaniem do piatku to jestes niesamowita!
Piaska ale pozytywne myslenie masz dzis i dobrze! oby wkrotce byly II na jednym tescie ;-) co do suwaczkow to zalezy od linka ktory wklejasz, musi byc odpowiedni pod forum, jak tworzysz suwaczek to jest kilka opcji, nie tylko do forum.
Asku wesolo masz z tym mezem swoim! idziesz na bete?
w instrukcji do fertilityfriend.com tez o tym pisza. jak wytrzymasz z testowaniem do piatku to jestes niesamowita!Piaska ale pozytywne myslenie masz dzis i dobrze! oby wkrotce byly II na jednym tescie ;-) co do suwaczkow to zalezy od linka ktory wklejasz, musi byc odpowiedni pod forum, jak tworzysz suwaczek to jest kilka opcji, nie tylko do forum.
Asku wesolo masz z tym mezem swoim! idziesz na bete?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
lamorelka, spać nie możesz?
Zaszalałaś dziewczyno hehe. Ja o 4-tej przekładałam Roksankę do łóżeczka, bo chciałam chociaż na chwilkę przytulić się do męża. O 5-tej wstawał do pracy 
Aśku, ale Twój mąż ma fantazje <hahaha> A w którym cyklu Wam się udało?
Grzaneczko, i tak trzymam cały czas za Ciebie &&&&&&& :* Mnie też nie raz bolało jak na @ i do tej pory nie ma, ale co chodzę do łazienki, to obawiam się, że krew poleci ;/ Za bardzo się stresuje. Jeszcze dzisiaj na dodatek durny kurier mnie wkurzył
Idiota do męża powiedział, że za 30 minut przyjedzie z paczką i go to nie interesuje, ale ktoś ma ją znieść z samochodu. A waga paczki z paletą około 200 kg :| Jak on sobie wyobraża. Kobieta w ciąży i z dwójką dzieci będzie wyciągać z samochodu taki ciężar 

Nawet palant nie chciał podać namiaru do siedziby, do której ta paczka doszła. Ale w internecie znalazłam 2 numery i jeden z nich był prawidłowy. Mąż umówił się na jutro, ale koleś inny przyjedzie i będzie z windą, z wózkiem widłowym i wstawi mi gdzie będę chciała. Eh... co za durni ludzie. I tak czekamy około tygodnia na tą przesyłkę.
Jeszcze przez tego palanta pokłóciłam się z mężem.
Aśku, ale Twój mąż ma fantazje <hahaha> A w którym cyklu Wam się udało?
Grzaneczko, i tak trzymam cały czas za Ciebie &&&&&&& :* Mnie też nie raz bolało jak na @ i do tej pory nie ma, ale co chodzę do łazienki, to obawiam się, że krew poleci ;/ Za bardzo się stresuje. Jeszcze dzisiaj na dodatek durny kurier mnie wkurzył
Idiota do męża powiedział, że za 30 minut przyjedzie z paczką i go to nie interesuje, ale ktoś ma ją znieść z samochodu. A waga paczki z paletą około 200 kg :| Jak on sobie wyobraża. Kobieta w ciąży i z dwójką dzieci będzie wyciągać z samochodu taki ciężar 

Nawet palant nie chciał podać namiaru do siedziby, do której ta paczka doszła. Ale w internecie znalazłam 2 numery i jeden z nich był prawidłowy. Mąż umówił się na jutro, ale koleś inny przyjedzie i będzie z windą, z wózkiem widłowym i wstawi mi gdzie będę chciała. Eh... co za durni ludzie. I tak czekamy około tygodnia na tą przesyłkę.
Jeszcze przez tego palanta pokłóciłam się z mężem.
Ostatnia edycja:
reklama
celta
Fanka BB :)
hej! Widzę, że jestem na liście do potwierdzenia. Prędko więc piszę, żeby bałaganu nie było.
Pisałam już wcześniej, ale w tym gąszczu postów jakie produkujecie mogło się zgubić.
Otóż, proszę mnie wykreślić.
Udało mi się zajść w ciąże w tym cyklu. To pozytywna wiadomość, potwierdzona i testami i badaniami bety.
Niestety po kilku dniach poziom beta HCG spadł i przyszła @.
Więc ja odpadam, póki co.
Gratuluję za to wszystkim, które II kreseczkami się cieszą :-)
Pisałam już wcześniej, ale w tym gąszczu postów jakie produkujecie mogło się zgubić.
Otóż, proszę mnie wykreślić.
Udało mi się zajść w ciąże w tym cyklu. To pozytywna wiadomość, potwierdzona i testami i badaniami bety.
Niestety po kilku dniach poziom beta HCG spadł i przyszła @.
Więc ja odpadam, póki co.
Gratuluję za to wszystkim, które II kreseczkami się cieszą :-)