reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka wiem... bo tak z Nadia zaszłam... ale wiesz kurde biore juz tabletki 2.5 roku gin mi dzis powiedział ze lepiej przez conajmniej 2 miesiace brac kwas foliowy

reklama
Emalia
no ba:)

Hmmm co do mojego okresu... Ostatni mialam jakos 12 kwietnia :/ :no: Masakra wiem... Juz nawet mierzenie temp. Mnie znudzilo ale znow zaczne po wizycie u gina, moze w tym tyg podskocze jak sie uda. Musze cos zrobic z tymi cyklami, nawet castagnus ziolowy bomziolowy ale mi nie pomogl. A kiedy bede miala @ teraz to zabijcie mnie ale nie mam pojecia :no::wściekła/y:co mnie strasznie irytuje

centka, może Twojemu R da do myślenia żeby już tyle nie pić :D Nasi chłopi to gorzej niż dzieci :D Jak to się mówiło..hmm.. Już wiem "chory chłop w chałupie jest jak wrzód na d.pie" :-D Ja tam ma jak mój choruje :p

ookatkaoo, rób jak uważasz, ale jak mam być szczera każdy ginekolog jest inny. Tak jak kobiety są w ciąży i muszą brać kwas foliowy, to jeden ginekolog każe brać k.f + witaminy, a inny tylko k.f. U mnie było tak, że miałam brać do 12 tyg a później odstawić i brać same witaminy. Dlatego warto się czasami sugerować swoim rozsądkiem, a nie to co lekarz powie :)

miissiiss, nie rozumiem. Jak to 12 kwietnia ostatnią miesiączkę miałaś? Byłaś u ginekologa na wywoływanie? To nie jest normalne nie mieć 6 miesięcy miesiączki. Może masz jakieś zaburzenia. Miałam koleżankę, która miała @ co pół roku (wychodziło na to, że 2 razy w roku tylko @ pojawiała się) i musiała to leczyć. Zrobiła wszystkie badania i lekarz przepisał jej jakieś tabletki (nie pamiętam nawet jakie), dzięki którym @ ma teraz co miesiąc.

Piaska ten cykl jest bardzo spontaniczny;-) robimy co chcemy, kiedy chcemy i jak chcemy. Pochwalę się mężem znowu dzisiaj podpisał umowę z patronką i od stycznia będzie oficjalnie aplikantem:tak: a za 3 lata pełnoprawnym radcą prawnym.

witam wszystkie nowe dziewczyny :)

Cyntia - serdeczne gratulacje - cudna betka !!!
od wszystkich zafasolkowanych chętnie przyjmę ciążowe fluidki...

Lamorelka
- gratulacje dla męża

Malusiolka - trzymam kciuki za naukę i egzamin

ja jutro maszeruje wieczorem do lekarza i zobaczymy co wymyśli - jestem gotowa iść do szpitala, jeśli to wpłynie na skuteczność staranek... trzymajcie kciuki, może powie, że jestem zdrowiutka i zaraz zaskoczę ?! tak bym chciała... ale niestety ciągle ciągnie mnie w dole, po lewej stronie i obawiam się, że to może być endometrioza

[*] dla wszystkich bliskich, którzy odeszli - najważniejsze, że są w naszych sercach

reklama
Do góry