reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ech dziołchy ale mi dzień szybko zleciał, prawie prosto po pracy pojechaliśmy do Częstochowy na spotkanie z doradcą finansowym, a potem że było tak ciepło, spacerowaliśmy po alei NMP, jeju jak tam ładnie po remoncie:tak: mlody szalał i zaczepiał przechodniów, a na koniec poszliśmy coś przekąsić w KFC i S upaćkał wszystko jedząc kukurydzę:-D
ale jutro na 6 do pracy:confused2:

kurcze zapomnialam wam niusa z wczoraj sprzedać - moja koleżanka - zazdrośnica jest w ciąży:-D ale najlepsze jest to, że ostatnio tak mi na złość robiła, że powiedziałam do D, że najlepiej jakby w ciąże zaszła i sobie poszła na zwolnienie, a on na to,"mam ją zbałamucić?" - i ci ja mam teraz myśleć, hę? :-D:rofl2:

Kasienka no masz rację ale różnica jest niewielka, ranking z 2013 r

z14164843Q.jpg
hmm ja w Łodzi jeszcze NIGDY nie stałam w korku:-D

Polaa zdrówka bidulko!!! a spania twoich chłopaków to nawet nie będę komentować

Mlodak dla Ciebie również zdrówka!!!

asik zdrówka dla Damiana!!! bidulek :(

Aylin z lidlowskich wypieków to ja uwielbiam ich buleczki z farszem grzybowym - który co prawda jest pieczarkowy, ale bułeczki są zajebiaszcze :p

MsMickey gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie - będzie parka - na razie same parki się czerwcowym mamom zdarzają ;-)

Alijenka nie łam się - nie tylko Nataszka wymusza... S pewnie nadaje na tych samych falach co ona ;-)

maćku jak fajnie cię widzieć z dłuższym postem u nas! oby Zosia nie zmieniła nawyków i pozwoliła ci częsciej wpadać na dłużej :)

josie w takim razie udanego weekendu w gronie rodzinnym! :)

reklama
Zaza - eee to nie mąż - chyba że wcześniej by zaczął ;)
A bulek z pieczarkami nie próbowałam jeszcze.

MsMickey - gratuluję jajecxek ;)

Macku - serio splajtowal?

Josie - nie lubię cię ;) ja zamiast prawdziwego się namiastką z lidla zaspokoić musiałam. mega słodkie i pewnie z milion kalorii mają

aylin - dołączam do grona stojących dziś w korku - jechałam do pracy godzinę!!! nie mam blisko, ale z powrotem wracałam niecałą godzinę po drodze tankując i robiąc zakupy :-)
W pracy fajnie, uwielbiam to miejsce! atmosfera wyluzowana, jest wesoło. Mam chłopca, który kompletnie mnie nie słucha i nie chce ćwiczyć oraz pierwszoklasistkę Gabrysię :-D- mała zwariowana mądralińska - która chętnie ćwiczy, ale coś czuję, że szybko jej te chęci miną, bo pod koniec zajęć zaczęła szaleć i nie chciała wracać do domu :-)
Syn Tomka (mojego szefa) jak mnie zobaczył, to rzucił mi się na szyję :-)

Gadam właśnie z moją koleżanką, która mieszka w Nowej Zelandii i napisała mi, że jeszcze siedzi w piżamie :-D:-D heheheh ona jeszcze, a ja już ;-)

polaa - bidulka jesteś....taka impra do ogarnięcia a Ty chora!! dużo sił !!

zaza - ja bym na Twoim miejscu zrobiła dochodzenie :-D

Kurcze coś jeszcze kciałam....

Ostatnia edycja:
Jadę do teściów w góry:////// Pa!

aylin
wow jaki most!:D:D U was to same 'inne' atrakcje:p I ja zazdroszczę teatru! Co z tego, że Marcysia nie mówi jak ogląda całe spektakle do końca nie mając jeszcze 1,5 roku...HIT! Normalnie dziecko kulturalne:)

alijenka korki od Poznania są w dalszym ciągu na zwężonym zjeździe z obwodnicy - kretynizm! Dziś miałam okazję postać...grrrrrry! Ja słyszałam, że małe dzieci widzą duchy i sorry, ale wierzę w to. Sama doświadczyłam paranormalnego zjawiska w wieku 11 lat.

niespodzianka młodak asik ZDRÓWKA!

andzia super, że u chłopaków lepiej:)

josie babski dzień - fryzjer, trampeczki! SUPCIO:)

msmickey S U P E R!!!:) Gosia będzie mieć braciszka!

munka GRATKI kursu:)

aga jak włóczenie się po sklepach?:)

zaza ze smokiem nie pomogę, bo nie posiadamy, a ws. bruzdy nie mam pojęcia:/ Jak będziesz wiedzieć to dawaj znać!

alijenka kasienka
P chyba dziś pierwszy raz w życiu wstała mi o 6 rano! Coś felerny dzień!

polaa najlepszego dla Kuby!:)

dziewczyny wpadam wam donieść, że śniło mi się, że jadlam PIERWSZEGO w swoim zyciu rogala marcińskiego:-D
taką moc ma BB:-D

Muńka ale fajowo, że pierwszy dzień w pracy fajny! ale jak sie kocha swoja pracę to nie może być inaczej;-)
to się chyba rymuje, co nie? - wniosek o 5 rano jestem poetką;-)

Kasiek no to udanego weekendu:-p

reklama
Kasiekz - udanego weekendu:-)
Opowiedz o tym zjawisku!!!

Zaza- i jak?? Smakowal?? Mialam jechac na rogale do Siory,ale okazalo sie,ze mam pacjentów w piątek i musialam wracać do W. Ale zamrożą mi,bo po odmrozeniu też są pycha!

Mnie sie snilo,ze mnie postrzelili :-/

Ostatnia edycja:
Do góry