reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Witaj Agita mnie nie bylo tylko wieczorem i juz tyle do nadrobienia ze pol godziny siedze i czytam takze sorry za spozniony refleks ;-)
Iwonka-biedronka pisalas ze dzieciaki slabsze wysylaja na ergoterapie...mozesz cos wiecej mi o tym napisac? Sama jestem ergoterapeuta i troche mnie to zaciekawilo

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Ja tak na szybkiego w przerwie po miedzy panem K.

Trzymam bardzo mocno kciuki i dopinguje wszystkie starające sie jak i oczekujące na dwie kreseczki.

Śledzę Was, jak detektyw, nie no żartuje. :) ale jestem na bieżąco, tylko że tak mi ciężko odpisywać.

Domka - gratulacje dla Was i oczywiście córci. Tez bym była dumna z tak mądrej córci. :)

Inis - to Ty pytałaś jakie dodatki do pokoju? Ja bym poszła w rożne odcienie fioletu.. Bardzo ładnie się to komponuje. Ale zieleń też bedzie pasować :)

Anastazi, Anulka -
Mimo że wystartowałam na Lipcówkach to tak jak Wy jakoś tak nie umiem sie tam wkręcić. I masz racje Anastazi jakieś dziwne grupy lub podziały..
Lepiej czuje sie tu gdzie od początku stawiałam kroki i zostałam przyjęta z otwartymi rekami. A tam jestem niewidzialna..

No i napisze ciut o sobie..
Dziewczyny mam taki wstręt do mięty, że aż sie sama dziwię. W zeszłym tygodniu kupiłam miętę na te mdlosci, teraz ona sama przyspaża mnie o mdlosci.. Zapakowaną jest w dwa worki i pojemnik a nadal "capi" :/ okropieństwo!

A dla kobietek przeziębionych..
Kobietki kurujcie się..
Zdrowiejcie szybciutko..
I jeżeli macie możliwość wygrzewajcie sie pod kołdrą..
Bo teraz jest najgorszy czas..

Ściskam Was mocno..

Ritta nie zamartwiaj się na zapas:tak:

Iwonka ojj sierpniówki będą opanowane przez nas, nie ma innej opcji:-D

Anulka, Anastazi, Blueberrry będziecie się z nami udzielać na sierpniówkach, albo założymy wątek "Mamusie starankowe" to wtedy wszystkie nie zależnie od miesiąca porodu będziemy się mogły udzielać:tak:

Bubbles i to jest swietny pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):)bo z wami to tu jest o wiele raźniej:):):)

blueberry biedna ty....tak cie mecza te mdlosci....:(:(mnie tez bierze czasami ale wymiotować jeszcze nie wymiotowałam......a jak tam twoje sledziowe historie?????????????:):):):)

Witaj Agita mnie nie bylo tylko wieczorem i juz tyle do nadrobienia ze pol godziny siedze i czytam takze sorry za spozniony refleks ;-)
Iwonka-biedronka pisalas ze dzieciaki slabsze wysylaja na ergoterapie...mozesz cos wiecej mi o tym napisac? Sama jestem ergoterapeuta i troche mnie to zaciekawilo

kochana nie mam o tym pojecia bo moje dziecko tam nie chodzi. Ale z tego co wiem chodzi o nauke koncentracji, wlasciwego trzymania np kredek czy dlugopisu. tyle slyszalam od jednej mamy.
ja bede chciala poslac od grudnia Kevina na logo zeby pomoc mu w rozwoju niemieckiego, nic to nie kosztuje a moze pomoc ;)

Bubbles i to jest swietny pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):)bo z wami to tu jest o wiele raźniej:):):)

blueberry biedna ty....tak cie mecza te mdlosci....:(:(mnie tez bierze czasami ale wymiotować jeszcze nie wymiotowałam......a jak tam twoje sledziowe historie?????????????:):):):)

Wczoraj mnie puściły na wieczór i juz sie cieszyłam.
Najgorsze jest to ze Pana K odwiedzam a nie zawsze zwracam i ślęcze tam.
Wiesz powiem Ci że od tygodnia patrzeć na nie nie mogę.. Ale za to przerzuciłam się na kiszone ogóraski, palce lizać. :D hehe :)
A jak u Ciebie z ketchupem, barszczem i kokosankami? ;) hihi

Bubbles tez o tym myslalam:) watek dla mam zafasoljowanych od jesieni 2013:D supcio:) podejmie sie ktos zalozyc taki watek czy w wolnej chwili ja mam to zrobic??za jakies dwie godz jak maly zasnie;)
Mi tez sledzie przeszly...zachcianek brak jako takich bo moglabym wogole nie jesc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
blue....no kokosanki odeszly do lamusa haha:):):):):)ale za to teraz jem wszystko z octem:):):)

Anulka jak wolisz:):):)a może poczekamy na reszte naszych staraczek i ruszymy z forum "zafasolkowane staraczki z jesieni":):)

Ostatnia edycja:
reklama
bublesgirl.. kurcze wieeedziałam że ty też uczestniczysz w naszym spisku sierpniówkowym! :-D:-D:-D dziewczyny no to może przyznamy się głośno że wszystkie celujemy celowo w sierpnień?! ;-) a tak na powaznie to przyszły miesiąc będzie piękny i ja w to wierzę! dlatego głowa do góry!!!
co do wątku starajacych się mamusi to jestem zaaa!!! ;-)

u mnie antybiotykoterapii raczej będzie ciężko zajść.. w ogóle coś czuję że będzie cykl bezowulacyjny - tak często jest jak organizm jest osłabiony chorobą.. kończę antybiotyki dopiero w sobotę :-(

Do góry