reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

I my w końcu kupiliśmy coś dla Kubusia :-):-):-)!!!
Mnóstwo rzeczy już mam typu przewijak, wanienka, ciuszki, pieluszki kocyk itp. no ale to są rzeczy które dostaliśmy od znajomych po ich pociechach... a dziś z racji chyba że mam taki sobie humor znalazłam łóżeczko co mi się spodobało, pokazałam mężowi a on wziął i zamówił chyba na poprawę mi humoru i mu się udało :-):-):-)!!! Tak się cieszę bo nie wiem czemu ale strasznie mi się podoba:-)
A łóżeczko o takie jest...
3738368019

jak to nie wiesz dlaczego? :O
Bo jest śliczne!!!!!

reklama
Magda, sliczne lozeczko! :)

Ja sobie wymarzylam takie, firmy Drewex, ale kurcze mimo ze to nowosc to wszedzie na razie wyprzedane :( Licze ze niebawem doprodukuja bo chcialabym najpozniej za miesiac zamowic a juz sie napalilam na ten konkretny model...
ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386431697.307579.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
Ależ piękności nakupowałyście :-):-) A łóżeczko z żyrafą jest CUUUDNEEE!!!!!!
My dzisaj przy okazji bycia w tesco pooglądaliśmy ciuszki ale z zakupami wstrzymujemy się do przerwy świątecznej - nie mogę się już doczekać)

Powiedzcie mi tylko czy na początek (tzn chodzi mi głownie do szpitala ) i pewnie chwilę po to kupić dla dzieciaczka rozmiar Newborn (tutaj jest to do 4,5kg) czy od razu iść w ciuszki 62cm i do 6kg ?

Madzik jesli chodzi o irlandie to przynajmniej na czas szpitala I chwile po ubrania newborn beda ok. Moj syn mimo ze sie urodzil duzy to newborny byly dobre;-)

Magda, sliczne lozeczko! :)

Ja sobie wymarzylam takie, firmy Drewex, ale kurcze mimo ze to nowosc to wszedzie na razie wyprzedane :( Licze ze niebawem doprodukuja bo chcialabym najpozniej za miesiac zamowic a juz sie napalilam na ten konkretny model...
Zobacz załącznik 598036

Bardzo ładne :)
Ja chyba kupię białe z różowym ale dopiero jak się mała urodzi i potwierdzę, że to córka :D, chyba że mi się zmieni :)
Teraz kupię styczeń/luty kosz mojrzesza i wystarczy
Ależ piękności nakupowałyście :-):-) A łóżeczko z żyrafą jest CUUUDNEEE!!!!!!
My dzisaj przy okazji bycia w tesco pooglądaliśmy ciuszki ale z zakupami wstrzymujemy się do przerwy świątecznej - nie mogę się już doczekać)

Powiedzcie mi tylko czy na początek (tzn chodzi mi głownie do szpitala ) i pewnie chwilę po to kupić dla dzieciaczka rozmiar Newborn (tutaj jest to do 4,5kg) czy od razu iść w ciuszki 62cm i do 6kg ?

Ja kilka 56 muszę mieć... a tak właściwie o mam worek, poszłam z fantazją ale jakie te ubranka piękne :O
Amelka się urodziła 59cm i od razu odpadły, Jonasz 56 i nosił jakieś 3 tyg a Kaj nosił ponad miesiąc- niby też 56cm ale był chudy bo 3450- może dlatego? :)

magda8805 super łóżeczko :) kochany mąż :)

Jouluatto śliczne, takie klasyczne i eleganckie :) ciekawy pomysł, że na kółeczkach..

my z łóżeczkiem poczekamy do początku lutego, w ogóle z pokoikiem bo na rzecz małej likwidujemy gościnny pokój a jeszcze się zapowiedzieli znajomi na koniec stycznia :p

Śliczne te łóżeczka :-)
Ja uwielbiam klasykę i dzidzia też będzie mieć drewniane. I to w dodatku moje jeszcze :tak: już kilkoro dzieci w nim spało, tylko materace się wymienia.
Coś ostatnio mąż przebąkiwał, że musi je znieść ze strychu i zobaczyć czy coś trzeba odnowić.

Ja stwierdziłam, że jednak kilka rzeczy w rozmiarze 56 się przyda. Na razie kupiłam kilka body i 2 pary półśpioszek, jeszcze pajacyk by się przydał, a reszta już na 62.

Edysiek, ja też kilka 56 będę mieć - zwłaszcza, ze prawdopodobnie cesarka 2 tygodnie przed terminem to może dzieciaczek będzie mały:-D
kupiłam dziś troszkę ubranek na wyprzedaży w realu - jak porobię zdjęcia to wrzucę. Jeszcze ciekawostka dla mam, które planują używać pieluszek wielorazowych, znalazłam w realu wiaderko, które moim zdaniem nadaje się do przechowywania zużytych, o takie: http://pupus.pl/product-pol-110-Pojemnik-na-pieluchy-15-5-litra.html
tylko za 29 zł:szok:
Wrzucam też zaległe foto komody, teraz tylko przewijak do niej (tylko nie wiem czy miękki czy sztywny????):

komoda.jpg

edit. zmieniłam link:)

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
reklama
moi_pas bardzo ładna komoda :) nie otwiera się link do kosza na pieluchy niestety..widziałam, że można razem z tymi pieluchami kupic takie specjalne worki do przechowywania też gdyby ktoś był zainteresowany :)

Do góry