martaczi
Fanka BB :)
Infinity powodzenia &&&
Dziewczynki wytrwałości :*
Dziewczynki wytrwałości :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
... ale na pewno będę robić bo pomimo że obecne dawki leków wydają się wystarczające na forum widziałam że niekoniecznie przekładają się na pożądany poziom PRG we krwi.
nawet nie będę mówić co mi się śni 
na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki.Ty choć jesteś te 2 dni do przoduJa chyba oszaleje, dziś dopiero 3 dpt, a mnie dopadają różne myśli... Coś mi się śniło, ale nie pamiętam, może to i dobrze, bo pewnie bym w senniku sprawdziła co to oznacza...
Widzę,że sporo z was tu badania robi dużo wcześniej. U mnie nic takiego lekarze nie zlecają. Ciekawe dlaczego? A niski to jaki?? I jak wyjdzie niski to są jakieś specyfiki na podniesienie jego?? To nie jest już za późno ??Ja tez musze w poniedzialek zrobic progesteron,ale nawet nie wiem po co to badanie...mozecie mnie oswiecic?
Hej,bylam wczoraj na usg-slyszalam serduszko. Kolejne USG pod koniec stycznia dopiero.
to na pewno cudowne uczucie słyszeć serduszko swojego maleństwa 
.