reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aronia dzieć sie zbuntował takiego wrzasku dawno nie miałam dlatego byliśmy wczoraj w domu. Za to dzisiaj o 11 wyszliśmy a teraz A zabrał kube na obiad do prababci. Ja zaproszona nie zostałam wiec siedze w domu.

Na prawde ja nie wiem co ja w sobie mam że im nie pasuje. Moze to ze nie pozwalam im sobą rządzić.

reklama
A co Wy macie z tym siedzeniem w domu? Taka piekna wiosna teraz, ze my pol dnia na dworze spedzilismy :tak: A razem z nami cale miasto - wszedzie dzikie tlumy spacerowiczow :-)
Na przykład pełny dom gości :)

Papitkaa odpoczniesz przynajmniej :) A jak relację między Wami??

My zaliczyliśmy kościół i spacerek :) Pogoda taka, ze A miał podkolanówki, a nie rajtuzy.

Na przykład pełny dom gości :)

gosci tez mozna wyciagnac na spacer ;-)

Papitkaa - ja tez sie z rodzina m nijak nie dogaduje a po 5 latach nieudanych prob juz w recz nie chce :sorry:
Nasz dziec tez nie raz sie buntuje przeciwko ubieraniu. W skrajnych przypadkach ubieramy go na klatce schodowej a nawet zdarzalo mi sie prosic sasiadow o pomoc, tzn. nie o to, by go ubrali ale zeby po prostu sie na niego patrzyli (podczas gdy ja go ubieralam) - przy obcych bowiem wstydzi sie odstawiac cyrki :unsure::-)

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Ja niestety chora w te święta na całego, wczoraj spałam w dzien 3 godziny jak nigdy :szok: Do południa jeszcze byliśmy w kościele i myślałam, ze juz ok a popołudniu na nowo mnie rozebralo. Oprócz bólu oczu doszedł ból ucha, po prostu super.

ciocia juz od nas poleciała, no ale wigilie i pierwszy dzien świat spędziła z nami, jutro idzie juz do pracy, moj juz dzisiaj na 20. Wojtek właśnie śpi, Kuba układa klocki lego, a pokoju to juz ma legoland :-D Najważniejsze, ze zadowolony z prezentów.

Miłego popołudnia

święta, święta i po świętach...;-)

Dzieciaki zadowolone z prezentów, D. tak jakby w ogóle nie było. Jeździ samochodami po pokoju i tylko słychać brum brum:-) A O. pojechała dziś do teściowej i wraca dopiero w niedzielę

Josie, Polaa zdrówka dla Was kobitki

Kasieńka piękny brzusio

Dzisiejsza wizyta babć:) Teściowa porwała wózek i z namiętnoscią zelotki nie pozwoliła się od niego odczepić. G bawiła się świetnie:) po spacerze na Starym Mieście miała babcie do dyspozycji w domku. No i już wiem na pewno, że dobrze jest, gdy moja mama występuje razem z H. W kontraście ani razu mnie nie wkurzyła;) co innego teściowa... "załóżcie jej kapturek", "czy ona nie jest już zmęczona tym chodzeniem? Może czas do wózka?", przy wychodzeniu z zatłoczonej kawiarni "a wózek?!" (czysta obsesja), na hasło, że chyba dziś darujemy sobie kąpiel: " to trzeba rączki umyć przed spaniem"... <facepalm>... itp. Ale za to biegała za G i bawiła się z nią fajnie i G była zadowolona.
Ogólnie dzień uważam za udany:-)

Kasienka brzuchol odpowiedni:) a podobnież w drugiej ciazy jest inny, bo miesnie juz nie takie. Musze tez jutro cyknac fote:) trzymam kciuki za termin:)

Asik fajnie, ze prezenty trafione:)

Msmickey moja mama w porownaniu z tesciowa to aniol choc dzis tez mi podpadla bo chciala mlodemu gruszke dac jak ja mu grzalam obiad i mowi jeszcze ' przeciez owoce mozna jesc przed obiadem' :D :D chyba nigdy niejadka nie karmila

I juz zapowiedzialam mamie ze za rok swieta u nas i oczywiscie oni chetnie przyjada:) powiedziala tez ze rezerwuje tydzien na moj porod wiec super sie ciesze.

Wiecie jaki mam brzuch wielki??? No hardkor. I chyba na twarzy tez przytylam fuck fuck

reklama
Do góry